امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

خخخخخ .. 5 دیقـه رفتــم دیـنامیـت بخرم... نسخـه زدن ...
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، P e D i ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(14-03-2014، 18:48).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تازع رفتم نسخه 88...>_<

چرا ناراحتی جعفر فدات/می خوای بخونم آهنگای جعفر برات؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، P e D i ، ✘v!☻lent girl✘
ممنون از ضایع کردنتان
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ★~Ѕдула~★ ، ✘v!☻lent girl✘
(14-03-2014، 18:49)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:47)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی دود می اید ... به گمانم جماعتی پای دنیای مجازی میسوزانند عمر خویش را ... UndecidedUndecided

هعیییی:|
مث من-_-
مث تو-_-
حوصِلَم سَریـــــــدِه):
دخیخا دارم از بی حوصلگی میمیرم
گــفـتگـوے آزاد 【89】 3
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ✘v!☻lent girl✘ ، P e D i
(14-03-2014، 18:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:48).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تازع رفتم نسخه 88...>_<

چرا ناراحتی جعفر فدات/می خوای بخونم آهنگای جعفر برات؟
هه×!
آرع بخون....^.^
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، P e D i ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 18:49).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:48)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها جونی اجی فاطی ... خوفید عایا Huh
مر30 عیزمHeart
بدک نیستم...تو خوبی؟
منم خوبم اما حوصلم سررفته
گــفـتگـوے آزاد 【89】 3
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ★~Ѕдула~★
آخ دوسـتـم گـفـت بـرم داسـتـانـشـو بـخـونـم نـظـر بـزارم یـادم رفـت!|:

خـدافـث{:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، P e D i ، ★~Ѕдула~★ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، !~IмДи~!
(14-03-2014، 18:53)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:49).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:48)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها جونی اجی فاطی ... خوفید عایا Huh
مر30 عیزمHeart
بدک نیستم...تو خوبی؟
منم خوبم اما حوصلم سررفته
چ کار کنم؟! برقصم خوبع؟حوصلت سرنمیرع؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(14-03-2014، 18:52)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:49)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 18:47)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی دود می اید ... به گمانم جماعتی پای دنیای مجازی میسوزانند عمر خویش را ... UndecidedUndecided

هعیییی:|
مث من-_-
مث تو-_-
حوصِلَم سَریـــــــدِه):
دخیخا دارم از بی حوصلگی میمیرم

شیطونه میگه برم بزنم به خیابون0_0
برم تیکه پرونی با دوستام:|
ولی حیف پسرعموم الان میاد):
برمــــــ؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ✘v!☻lent girl✘
به مامانم میگم حوصلم سررفته میگه زیر حوصلتو کم کن سر نره  :/ :/ :/ 
 این مامان داریم عایا Huh
گــفـتگـوے آزاد 【89】 3
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ★~Ѕдула~★ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان