امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده دیگه، چرا نمیدی؟>____<
|:
هـعـی وای مـن!
عـرفـان خـجـالـت بـکـشـه ایـنـجـا خـونـواده نـشـسـته!

فآطی واقعا منحرفی ! Big Grin
اون بیچآره داره مخ میزنه گفت چرآ ج نمیدی !
بعد تو ویرایش میکنی ! :|
گــفـتگـوے آزاد 【89】 25
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(14-03-2014، 19:53)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساینا جان اگه تو یکی دو هفته تنهایی من تا آخر اردیبهشت تنهاام.

از این فرصتا کم پیش میاد! استفاده کن!
اورین موافقم صب تا شب شب تا صب آدم پلاسه تو اینترنت

جریان چیه؟
(14-03-2014، 19:54)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه فیلم ترسناک جدیدا دیدم،اسمشthe conjoringهستش!
زیاد ترسناک نیست ولی واقعیه،اخر فیلم عکس اشخاص واقعی شو نشون میده!
واییی آره تـرسـنـاک تـریـن فـیلـم سـالـه!

خـیـلـی بـاحـالـه!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~KiAηA~
(14-03-2014، 19:53)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:44)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عیدیتو میدم بعدا. یه کتکه مرتبه عیدیت
دست رو من بلند کردی نکردیا>ـــــــــــــــــــــــ<
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

منم عیدیتو میدم!!!AngelAngelAngelAngel

اصن تـــــــــــــــــــــــــــــــــــربیتت تو حـــــــــــــــــــــــــــــــــلقم
(14-03-2014، 19:48)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف اعضای فلش اینجا حضور دارن |:
ســـلآم بــکس

سلام داداش امیرSmile
به داش پــــــــــوری
خوبی دادا ؟

ممنون داوشیSmile
خوبییا چطوری؟؟؟
من ک ی کم چطورمBig Grin
من خیلی چ طورم !!! Big Grin اون 2 شب رو یادت میاد من 5 دقیقه پیش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(14-03-2014، 19:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:44)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عیدیتو میدم بعدا. یه کتکه مرتبه عیدیت
دست رو من بلند کردی نکردیا>ـــــــــــــــــــــــ<
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

منم عیدیتو میدم!!!AngelAngelAngelAngel

اصن تـــــــــــــــــــــــــــــــــــربیتت تو حـــــــــــــــــــــــــــــــــلقم
(14-03-2014، 19:48)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف اعضای فلش اینجا حضور دارن |:
ســـلآم بــکس

سلام داداش امیرSmile
به داش پــــــــــوری
خوبی دادا ؟

دمت گرم. فقط اشرار منطور منو می فهمن‎:183:‎
اره فقط اشرار ذهنشون انقد منحرف Tongue
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، پوری ومپایر
(14-03-2014، 19:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــورا
اینا از ما گذشته فیلما رو میگم|||:
من امار همه فیلمای ترسناکو دارم
اَره 7 تاش رو دوس داشتم(-_-)

مستنده!
فیلم الکی نیس:||
تو ضمیر ناخوداگاهت تاثیر میزاره پس فردا پدرت رو درمیاره-__-

داداش میگم همه رو دیدم ولی تاثیری نداشت|:
مخصوصا پارانورمال هم باحال بود اونم مستند بودا!
کتی.کریستی!
هانتر دیدی؟/:

رو منم تاثیر نداشت چون من خودم رو قانع کردم این چیزا وجود نداره
من فیلمای زیادی دیدم
کدوم هانتر?!

(14-03-2014، 19:54)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــورا

مستنده!

کتی.کریستی!
هانتر دیدی؟/:

عه؟باشه میبینمش(:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

اهـــــورا

مستنده!

کتی.کریستی!
هانتر دیدی؟/:

مزخرف
غیرواقعی
حیف ولی که برا اون فیلم دادم-__-
خیلی چرت بود!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
یکی به من جواب بده.
(14-03-2014، 19:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی آره تـرسـنـاک تـریـن فـیلـم سـالـه!

خـیـلـی بـاحـالـه!

فاطی کجاش ترسناکه?!-__-
گریمای مزخرف
فیلم ترسناکم فیلم ترسناکای قدیم:/
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
(14-03-2014، 19:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــورا

مستنده!

کتی.کریستی!
هانتر دیدی؟/:

مزخرف
غیرواقعی
حیف ولی که برا اون فیلم دادم-__-
خیلی چرت بود!
فیلم ترسناک میخای ؟ جن گیر رو معرفی میکنم
(14-03-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
هـعـی وای مـن!
عـرفـان خـجـالـت بـکـشـه ایـنـجـا خـونـواده نـشـسـته!

فآطی واقعا منحرفی ! Big Grin
اون بیچآره داره مخ میزنه گفت چرآ ج نمیدی !
بعد تو ویرایش میکنی ! :|
نـیـسـتـم!Angel
عـرفـان مـخ نـفـس رو میزنه؟کی جواب نمیده؟
چیو ویرایش میکنم؟
من کی ام؟تو کی هستی؟
|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، پوری ومپایر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان