امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 20:01).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:00)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 سوال....این=((>_<Wink)....دارع میخندع؟؟؟؟؟؟یا دارع اخم میکنع؟Huh

فک کنم هردو=)
نُچ...شما فک نکن ب مخت فشار میاد

بگید ..1 نفر دیگع

راس میگی....باید مخمو برا عید نگه دارم=)
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(14-03-2014، 20:00)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان مـخ نـفـس رو میزنه؟کی جواب نمیده؟
چرا چرت و پرت میگید؟!=//
لا اله الا لله...>ـــــــــــــــــــ<

چـمـیـدونـم|:این چرتول پرتول میگه!

(14-03-2014، 20:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه موس ! چه فشی سآختم خخخخخخ
فقط منو امیرحسین بآ ایمآن میدونیم یعنی چی ! Big Grin

جـواب آخـریـن پـسـتـمـو بـده!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas*
(14-03-2014، 20:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله ! کُفر نگو !
گفتم تو تنهایی بره خدآ رو عبآدت کنه ! Big Grin
دختری منحرف بی شُئونآت اسلامی مُفسد جآمعه !

ا . ر . م ( احمد رضـآ م )   =  انگــل جـآمعه ...

Big GrinBig Grin

تِ پیّرِ ! Big Grin

تِ یی ...

خو منم میدونمممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin...
روزگارم ترسناک است..!همچون پیک اخر مشروب,نمیدانم مستم میکند یا خراب ..؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-03-2014، 20:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا . ر . م ( احمد رضـآ م ) = انگــل جـآمعه ...

Big GrinBig Grin

تِ پیّرِ ! Big Grin

تِ یی ...

خخخخخخخخ
اینجوری نه وچه کنگ خخخخخخخخخخ Big Grin

خفه دِوآش ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【89】 28
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-03-2014، 19:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:41)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملودی جونم(:
اینجا چه خبره!!!!
فکر کنم آش خیرات میکننBig GrinBig Grin

همیشه اینطوریه|:

چه با مزهBig Grin
خب چه خبر؟

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-03-2014، 19:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:54)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه فیلم ترسناک جدیدا دیدم،اسمشthe conjoringهستش!
زیاد ترسناک نیست ولی واقعیه،اخر فیلم عکس اشخاص واقعی شو نشون میده!
واییی آره تـرسـنـاک تـریـن فـیلـم سـالـه!

خـیـلـی بـاحـالـه!

فاطی کجاش ترسناکه?!-__-
گریمای مزخرف
فیلم ترسناکم فیلم ترسناکای قدیم:/
اهـــورا خفه!
من دست به خرجم خوبه...
هرکی عیدی میخواد بگه=))
این ماله فاطمه ست^ـــــــ^:

گــفـتگـوے آزاد 【89】 28
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(14-03-2014، 20:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:59)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:53)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ERF@N pid=1663942 dateline=1394815703]

بده دیگه، چرا نمیدی؟>____<
اصن تـــــــــــــــــــــــــــــــــــربیتت تو حـــــــــــــــــــــــــــــــــلقم
به داش پــــــــــوری
خوبی دادا ؟

ممنون داوشیSmile
خوبییا چطوری؟؟؟
من ک ی کم چطورمBig Grin
من خیلی چ طورم !!! Big Grin اون 2 شب رو یادت میاد من 5 دقیقه پیش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ن والاع امیر:|
واضح بگو جونه شاهینBlush
یادت نمیاد !!! از همه سوال کردی اخرین باری که **** شدین کی بود |:
این یعنی...حش**....
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ★~Ѕдула~★ ، پوری ومپایر
واقعا کسی با من همدرد نیست؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-03-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده دیگه، چرا نمیدی؟>____<
|:
هـعـی وای مـن!
عـرفـان خـجـالـت بـکـشـه ایـنـجـا خـونـواده نـشـسـته!

فآطی واقعا منحرفی ! Big Grin
اون بیچآره داره مخ میزنه گفت چرآ ج نمیدی !
بعد تو ویرایش میکنی ! :|
نـیـسـتـم!Angel
عـرفـان مـخ نـفـس رو میزنه؟کی جواب نمیده؟
چیو ویرایش میکنم؟
من کی ام؟تو کی هستی؟
|:

من گ*ه خوردم شمآ ول کنید ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【89】 28
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان