امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 20:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:05)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:54)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه فیلم ترسناک جدیدا دیدم،اسمشthe conjoringهستش!
زیاد ترسناک نیست ولی واقعیه،اخر فیلم عکس اشخاص واقعی شو نشون میده!
واییی آره تـرسـنـاک تـریـن فـیلـم سـالـه!

خـیـلـی بـاحـالـه!

فاطی کجاش ترسناکه?!-__-
گریمای مزخرف
فیلم ترسناکم فیلم ترسناکای قدیم:/
اهـــورا خفه!

عه!:|
دارم نظر کارشناسی میدم!
بی ادب:/
نه بابا کارشناس!!!
دیگه تو چه رشته هایی فوق تخصص داری؟؟؟؟
آگهی
(14-03-2014، 20:05).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:59)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:53)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن تـــــــــــــــــــــــــــــــــــربیتت تو حـــــــــــــــــــــــــــــــــلقم
به داش پــــــــــوری
خوبی دادا ؟

ممنون داوشیSmile
خوبییا چطوری؟؟؟
من ک ی کم چطورمBig Grin
من خیلی چ طورم !!! Big Grin اون 2 شب رو یادت میاد من 5 دقیقه پیش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ن والاع امیر:|
واضح بگو جونه شاهینBlush
یادت نمیاد !!! از همه سوال کردی اخرین باری که **** شدین کی بود |:
این یعنی...حش**....

اوه اوه اوه یادم اومد امیر هههههههههههههBig Grin
دهنت سرویس ههههههههههههههههههههه
روزگارم ترسناک است..!همچون پیک اخر مشروب,نمیدانم مستم میکند یا خراب ..؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot
(14-03-2014، 20:05)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دست به خرجم خوبه...
هرکی عیدی میخواد بگه=))
این ماله فاطمه ست^ـــــــ^:

گــفـتگـوے آزاد 【89】 30

هــومممم عـیـدی مـنـو*^_^*

(14-03-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده دیگه، چرا نمیدی؟>____<
|:
هـعـی وای مـن!
عـرفـان خـجـالـت بـکـشـه ایـنـجـا خـونـواده نـشـسـته!

فآطی واقعا منحرفی ! Big Grin
اون بیچآره داره مخ میزنه گفت چرآ ج نمیدی !
بعد تو ویرایش میکنی ! :|
نـیـسـتـم!Angel
عـرفـان مـخ نـفـس رو میزنه؟کی جواب نمیده؟
چیو ویرایش میکنم؟
من کی ام؟تو کی هستی؟
|:

من گ*ه خوردم شمآ ول کنید ! Big Grin

هـان؟|:هـان بـاشـه راحـت بـاش ادامـه بـده!
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(14-03-2014، 20:08)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گ*ه خوردم شمآ ول کنید ! Big Grin

دیگه از این چیزا نخور...
بده دوستات بخورن
خدافض
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووووووی |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(14-03-2014، 20:05)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا کسی با من همدرد نیست؟

مگه چه دردی داری؟؟؟ بگو شاید من همدردت بودم....
حوصله ندارم به صفحات قبل مراجعه کنمBig Grin:-

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

فاطی عیدی من کو؟؟؟؟
لوک رو بهم عیدی بده!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بچه ها فک نکید دروغ گفتم ...

عکسمو اپ کردم میخوام برم دنبال عکس از اتاق خود و.... حال ندارم ...

ما بریم شام و بر گردیم ...

اخ اخ اخ فردا امتحانم دارم ...
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~Ѕдула~★
(14-03-2014، 20:09)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:05).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:59)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی چ طورم !!! Big Grin اون 2 شب رو یادت میاد من 5 دقیقه پیش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ن والاع امیر:|
واضح بگو جونه شاهینBlush
یادت نمیاد !!! از همه سوال کردی اخرین باری که **** شدین کی بود |:
این یعنی...حش**....

اوه اوه اوه یادم اومد امیر هههههههههههههBig Grin
دهنت سرویس ههههههههههههههههههههه
الان یه جوری به این رها بـــفهمون Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، پوری ومپایر ، ★~Ѕдула~★
(14-03-2014، 20:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:04)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تِ پیّرِ ! Big Grin

تِ یی ...

بچه موس ! چه فشی سآختم خخخخخخ
فقط منو امیرحسین بآ ایمآن میدونیم یعنی چی ! Big Grin

خو منم میدونمممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin...

احـمد باز بگو تو شهر بزرگــ شدم با فرهنگم ... ای بی فرهنـگ

اون بچه موس نیست .. چیزه دیگـس .. خاک بوره تی سر ///

من رفته بودم بآزی آمل ببینم یکی از تمآشآگرآ به یکی از بآزی کنآ گفت بچه موس ! خخخخخخخخخخ Big Grin منم از اون یآد گرفتم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【89】 30
 سپاس شده توسط Mr.Robot
ب منم بگید....crying
پوری؟
بگوووووووووو
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، پوری ومپایر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان