امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 22:27)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:22)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:20)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dJ mona
با شما هستم خواهر این آهنگه چی بود معرفی کردید؟؟cryingcrying
انریکه و پیتبول!!Sad
(من آبجیه مرضیم)Smile
آجیه frost؟

پ ن پ عمشم نه خالشم نه نه عموشم!SmileSmile
آره دیگه آبجیشمSmile
بحله بحله
گــفـتگـوے آزاد 【89】 77
Lєσ
 سپاس شده توسط The Darkest Light
آگهی
(14-03-2014، 22:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع؛زهـرا تو تنهـایی من چیم!؟ ..

خُـدافس
هههههعععععععععععععععععععع شما دوتا تنهایین پس ببینین من چی میکشم ایییییییی خدا جون من خیلی ...): ): ): ): ):
گــفـتگـوے آزاد 【89】 77
(14-03-2014، 22:30)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:29)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:25)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:24)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

: (

مـــن چــه قــد تـنـهـآم : (

هـیـشـکـی مـنـو دوس نـدآره : (
بیا پیش خودم آجی زهراHeart

هووووومممممم ^__^

مـــــیـــــسیRolleyes
خواش می کنم آجیHeart

اســمــت چـیـه گــلــه مــن ؟ (:

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
بـچـه هـا واسـم دعـا کـنـیـد! خـیـلـی بـهـش نیـاز دارم|:عـاشـق تک تکتـونـم!

بـاس بـرم!خـدافـظ!

در ضـمـن عـرفـان لـویی شـوهرمه این اطلاعاتی که ازش دارم مـانـعـی نـداره!
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، The Darkest Light ، ERF@N ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
خدافص همگی!
خوش گذشتHeart
گــفـتگـوے آزاد 【89】 77
Lєσ
 سپاس شده توسط The Darkest Light ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(14-03-2014، 22:28)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:18)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:14)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:10)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:04)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردDodgyDodgyAngry
خیلی هم بیریخت بودConfused
آره جونه عمتBig Grin
خب حالاUndecided
خارش داریا فراز خانDodgyAngry
خب حالا کش نده Big Grin
اصلا خیلی زشت بودConfused
شد حالا؟؟؟؟
حسودی نکن شیدای منHeartSmile
ایششششConfusedConfusedConfusedConfused میدونه ها بدم میاد یکی بگه بهم شیدای من بازم تکرار میکنهDodgycrying
اصلا گمشوDodgy
تو و آرمین تا منو نکنین تو قبر راحت نمیشینین
چشم دیگه نمیگمBig Grin
من غلط بکنم تورو بکنم تو قبر...
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
خدافظ آل
گــفـتگـوے آزاد 【89】 77
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(14-03-2014، 22:31)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:30)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:29)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:25)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:24)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پیش خودم آجی زهراHeart

هووووومممممم ^__^

مـــــیـــــسیRolleyes
خواش می کنم آجیHeart

اســمــت چـیـه گــلــه مــن ؟ (:

منم زهرامHeart
افزودمت تو لیست دوستام
بای
گــفـتگـوے آزاد 【89】 77
Lєσ
بدرود
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×●SomeOne●×
(14-03-2014، 22:31)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:26)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا این فکرو میکنی زهرا جون

چــون همه دارن باهم حرف میزنن من نشستم فقط صفحه عوض میکنم }:
مثه من!crying
درست مثل من ):
گــفـتگـوے آزاد 【89】 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان