امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (=

سلام!(:

اهورا خوبی؟Big Grin

نظر بدید -__- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تتوهای دمی لواتـــو (:

خوبم نورا!
تو چطوری?

اصن امکان نداره من خوب نباشم همیشه خوبم Big Grin

افرین!
چه جالب
اسم خواهر منم نورا هسBig Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، First Star
آگهی
(15-03-2014، 13:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:33)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (=

سلام!(:

(15-03-2014، 13:30)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم کسی با من نمیحرفه |=

من هستم داش!
Big Grin
سلام
|=
بیس ساعت پیس سلام دادم !
بای

چرا من ندیدم!?:|

چمیدونم :|
چه خبره اینجا؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
خدافض همگی-___-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 93

سپاس شده توسط M.K.N ، P e D i ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
من برم -__-
تا درودی دیگر بدرود -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، P e D i ، pink lady ، † αƖιєη † ، "K!nd~G!Яl"
(15-03-2014، 13:40)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض همگی-___-

خدافض ستارع!
 سپاس شده توسط pink lady
ســُردهــ, !
 سپاس شده توسط P e D i ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 13:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این
لــآمصـــب آدم *ن هم بــآشه خوشگـــل نشــونــش مــیـــدع (:
Big Grin
((:
وآلــــــآ -_-
مــــن عــآشــق پـــســرآیــم کــه تـــیــپ بــَـــگـــی میزنن >_<
تو ایران زیاد ندیدم!:|
یــآددآش کــن آدرســی رو کــه میــگم |:
هــمـــیــن الــآن |:
بــری تــو اون بــآغه لـــآمصــب کســی نیـــس کــه نــپــوشــده بــآشــه |:
یـآددآش مــی کــنـی؟ (=

بگو!
خودت بگی هستی?
وخـــی موقع هــآ میپوشم ^_^
یه دس از لبآسآی عیدم بگیه (:

ونک - ده ونک - کوچه شرافتی - باغ بالا ( با غ ایرانیان) ^_^
اونجــآ همه لــآمصــب بگی ان همه >_<
جیــــــگرنآ ^_^
تو عکس از محله خودتان گذاشتم (:
برو ببین (:
بیا در خدمتم -_-
(15-03-2014، 13:41)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:
وآلــــــآ -_-
مــــن عــآشــق پـــســرآیــم کــه تـــیــپ بــَـــگـــی میزنن >_<
تو ایران زیاد ندیدم!:|
یــآددآش کــن آدرســی رو کــه میــگم |:
هــمـــیــن الــآن |:
بــری تــو اون بــآغه لـــآمصــب کســی نیـــس کــه نــپــوشــده بــآشــه |:
یـآددآش مــی کــنـی؟ (=

بگو!
خودت بگی هستی?
وخـــی موقع هــآ میپوشم ^_^
یه دس از لبآسآی عیدم بگیه (:

ونک - ده ونک - کوچه شرافتی - باغ بالا ( با غ ایرانیان) ^_^
اونجــآ همه لــآمصــب بگی ان همه >_<
جیــــــگرنآ ^_^
تو عکس از محله خودتان گذاشتم (:
برو ببین (:
بیا در خدمتم -_-

میام^___^
دوس دارم!
زیاد تو ایران جا نیوفتاده:V
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-03-2014، 13:40)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم -__-
تا درودی دیگر بدرود -__-
دآدآش (:
دافظ (:
(15-03-2014، 13:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســُردهــ, !

دخترم سردشه-__-
 سپاس شده توسط P e D i ، ( lιεβ ) ، † αƖιєη † ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان