امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 13:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیــــــآ ^__^
منم دوس دآرم (:
عآشقشـــم (:
جــآ میــوفته (:
اگه جــآ بیوفته چــی میشه!! -_-
خیلی خوب میشه!Big Grin
از این تیپ خوشم میاد چون حد و مرزا رو رد میکنه!
از چیزای متفاوت خوشم میادBig Grin
عــآلــی میشه (:
مـــنـــــم ^_^
ولی فرهنگ ایران ... /:
فرهنگ ایران خیلی چیزا رو قبول نمیکنه!:|
ما خودمون جاش میندارزیم!
بعلهBig Grin
بــلــی بــلــی (:
همـــیــن درسته (:
خــودمــون رو عشقــه (:

خوشحالم که با من هم عقیده ایBig Grin
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
آگهی
(15-03-2014، 14:01)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که  رنگ اسمش نارنجیه Huh
نُچ...من فک کنم بنفشع×!
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 13:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا خوبی؟Big Grin

نظر بدید -__- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تتوهای دمی لواتـــو (:

خوبم نورا!
تو چطوری?

اصن امکان نداره من خوب نباشم همیشه خوبم Big Grin

افرین!
چه جالب
اسم خواهر منم نورا هسBig Grin

جدی؟ Big Grin

ارعBig Grin
یه سوال بپرسم اینجا جواب میدی?
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، First Star ، † αƖιєη †
مرسی رها جونیShy
گــفـتگـوے آزاد 【89】 96
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 14:02).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 14:01)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که  رنگ اسمش نارنجیه Huh
نُچ...من فک کنم بنفشع×!

جدیدا بنفش شده!
اره همون
Poya
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(15-03-2014، 14:04)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی رها جونیShy
خواهشUndecided
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 14:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوب میشه!Big Grin
از این تیپ خوشم میاد چون حد و مرزا رو رد میکنه!
از چیزای متفاوت خوشم میادBig Grin
عــآلــی میشه (:
مـــنـــــم ^_^
ولی فرهنگ ایران ... /:
فرهنگ ایران خیلی چیزا رو قبول نمیکنه!:|
ما خودمون جاش میندارزیم!
بعلهBig Grin
بــلــی بــلــی (:
همـــیــن درسته (:
خــودمــون رو عشقــه (:

خوشحالم که با من هم عقیده ایBig Grin
من بیــشــتـر p345

سلام احسآن {:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 14:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 13:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم نورا!
تو چطوری?

افرین!
چه جالب

جدی؟ Big Grin

ارعBig Grin

بستگی به سوالت داره (:

بپرس
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 14:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 14:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین!
چه جالب

جدی؟ Big Grin

ارعBig Grin

بستگی به سوالت داره (:

بپرس
خودت خواستیBig Grin
چند سالته?:|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، First Star
مامانم گفته ب من:دس تو مماخم نکنم..گیلی ویلی در نیارم شوت نکنم...لب حوض***نکنم پیشی رو خیس نکنم...اصغرو بوس نکنم ب حرف اون گوش نکنم!!!
اما من بی ادبم..دوس دارم دس تو مماخم بکنم....Big Grin
خُل شُدماااااااااع
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان