امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 20:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:32)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ عجب منو دیدو تحویل گرفت*__*

باش اشتی کردم*_*
البته ی بار دیگه هم دعوا کردم قبلش*_*
عسل>.<
من موندم ک ت چجوری فرزانگانی>.<
اسکول ت از کجا اومدی ک انقد خنگی؟:|||
ویرایش کن پستتو>.<
ادم باش
من فرزانه ام:|
مدرسه ام فرزانگانه:|
نمیونم:|
نیسش کع
حالا ی بار اومد من چ گوهی بخورم؟:|

میتونی خود یارورو بخوری:|
آگهی
(15-03-2014، 20:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِهـم اِهــــــم >_<  
جــونــم؟ |:
چــیــع؟ |=
چــتـــه؟ >_<
خشونـــت بر علیـــه دیــگرآن؟ >_<
احمت 911 رو بگـــیــر >_<

سـتآد مبـآرزه بـآ دخـتران بی حجآب و بد دهـن ..

امـیر سریـع یگـان ویـژه ی کلانتری 311 رو بگــیر ..

دختــرای فلش بی حجاب شدن ...

+_+
ستــآد مبآرزه با افراد مست |:
عسل سریع 999 رو بگیر |:
پسرای فلش تو خمــآر دخـــرآی سآپــورت پوشن ، مخصوصا این دوتا |:

-_-

اوخ اوخ اوضاع خطری شــد .. من الآن یه چی زدم سـتآد منو بگیـره یه 8 سالی برام حبس میبره ...

امروز تـو راه .. توی جیبم 2 باکس 20 تایی دیـنامیت و کپسول... داشتم واسه دوستم می بردم ..

منو دیدن ... 200 متر دنبالم دوییدن .. تا این که فرار کردم ..
هومم |:
کراک یا تریاک یا کوکایت یا شیشه بگو >_<
چی زدی؟ |:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، !~IмДи~!
(15-03-2014، 20:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآیـا عـذاب دادن مـن لـذت بـخـشـه؟|:
ارع خعلی^__^
پـس بـه خـاطـر هـمـیـنـه کـه هـمـه اذیـتـم مـیکنن|:
اوخی^__^
شوخیلیدم:}
ت عخشی:}
بوگو کی اذیتت کرد خودم بکشمش؟-__-
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
گرفتم رکی >.<
لامصبا فس فس کردن >.<
وگرنه میگرفتنشون:ا
Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، !~IмДи~!
برو بچ کمک ایمان فکر میکنه من مرضیم حرفمو هم قبول نمیکنه!!!!!!
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-03-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـنم هـر روز مثـه مجری ها برنامه های ماهواره یه سوالو میگـه ..

ایـآ شمآ از اندام خود ناراضی هستـید ؟؟

ایـآ از باسن بزرگ خود رنـج میـبریـد ؟؟

ایـآ کـآرد های اشپرخانه ی شمـآ خوب نمیبره ؟؟

پس وقتو تلف نکنیـد با شمـآره تلفن های زیره صفحه تماس بگیرید .

0911712 و 0911713 و 0911714
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، !~IмДи~!
(15-03-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم خدافض !
ایمان
رکی
عشقم Big Grin
عسل
رژی و .................
یه لحظه خوندم رُکی ِ عشقم |:
خداروشکر مونا رومیگع |:
شرت کم P:

(15-03-2014، 20:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا=
ايشش
درس صحبت کن با انسآنی >_<

معني ايني كه گفتي يعني چي؟
خودمم نمی دونم والـآ .. ! |:
آرع یه لحظه خر کیف شدی ! Big Grin
نع |:
یه دقیقه خر سکته شدم |:
ایــــــــــش -_-
انقدر خودتو به من نچسبون |:
ایش /:
هی دارع خودشو بهم می ندازه -_-
بارون مياد
((=

احمت منم عظيت ميكن ها ((=
ماكاشونيا خيلي بديم نسومون از مغلن نسومونم از رم ^0^
گــفـتگـوے آزاد 【89】 152
عـآیـا ایـنـجـا کـسـی هـسـت کـه از مـن بـدش بـیـاد؟/:
(15-03-2014، 20:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتک می خوریآ .. ! |:
هـمـه اذیـتـم مـیکنن خـو-_-
کــی؟ |:
بگو بگم به این سوپرمن انجمن بره اذیتش کنع |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان