امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 21:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:13)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:11)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساینا و رها چی شده؟|:
هردوتون ناراحتید چــرآ؟

میترسم0_0
تو و اهورا منو ترسوندید:|
دیشب خوابم نبرد:|
الانم یکی پشت سرمه0_0

مــــــــــَنم یوهـآهـآهـآ(:
(0.0) هــــــــــــــــآ هــــــــــآ هــــــــــــــآ|:

خـــــــــیـــــــلـــــــــی بـــــــــــــدی!!!!!):

بابا بیخیال(:
بچه ها یه فاتحه واسه من بخونید|:

روحا خوردنت؟؟؟
مُردی؟؟؟؟

مرسی فرزام...تو خوبی؟؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
اسم این شاژده چی هست حالا سایناBig Grin
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 21:15)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:07)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مرضیه خوبی اجی؟؟؟
رها جونم خوبی؟؟؟؟
فاطی0_0
از دیشب تاحالا حس میکنم یکی کنارم نشسته0_0دیشب اصن خوابم نبرد0_0زنگ زدم پسر عموم بیاد پیشم:|
پــــســـرعــــمـــــوت؟؟؟ گــفـتگـوے آزاد 【89】 160

شـب پـیـشـت خـوابـیـد؟:4chs:

(15-03-2014، 21:09).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی.....
تو مث آدم نمیتونی حرف بزنی؟cry2
بـیـا و مشکلت را در پیام خصوصی ذکر کن!
از این آدم تر؟|:

کوفت!
منحرف:|
داشمه مثل اینکه!:|
هههههههههههییییییییییییییییییی
پپپپپپپپپسسسسسسسسسسسسسسرررر عموووت
وای!!!
گــفـتگـوے آزاد 【89】 160
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 21:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:07)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی وب داره بلینکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://i-dont-wanna-die.blogfa.com/

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.my-life75.blogfa.com/

بـآی
taknaz132.blogfa.comواسه من از همه مزخـرف تره !
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، MR.FARZAM
ساینا خونواده اومدن؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 21:16)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:13)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:11)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترسم0_0
الانم یکی پشت سرمه0_0

بابا بیخیال(:

روحا خوردنت؟؟؟
مُردی؟؟؟؟

مرسی فرزام...تو خوبی؟؟؟

امتحان داریم):
میان ترم عوضی(-_-)
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
میگم...الان 2 تا مشگل دارممممممممممممممممممممcrying

یکیشو هزار بار گفتم...ولی اون یکیو الان میگمcrying

من خواهر و برادر میخواممممممممممممممممممممممممم1-
2-دارم میمیرم....

هووووف....نوار قلب گرفتم××××!!!cry2
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بریم ب دین برین بدین نگو نپرس چند
زنم را حراج کن ب نام ما میرود زنم را بده ب من بشاتت را بزن برو کاری نکن بپرس ک چیست کار ب فاک رفتن و هر مفتیس کار بکش عذاب زیر مغز این چلاق ها بخور بخواب برو کنار این الاغ ها
شهـــــــــــــید کن خودت را با ترامادول دوباره اشتباه کن با ترامادول دوباره تباه شو با ترامادول سیاه سیاه شو با ترامادول
باز با من اشتباهـــــــــــ کن زندگیــــ خود را تباهــــ کن
باز با تو اشتباه میکنیم زندگی خود را تباه میکنیم ..
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-03-2014، 21:15).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:09)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها عخشم چی شده؟؟؟؟:|
هیچی...فقط دارم میمیرمcryingcrying

چرآ؟؟؟
سگ شدی یا گرگ شدی؟؟؟
من سگم:|=)
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(15-03-2014، 21:16)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترسم0_0
الانم یکی پشت سرمه0_0

بابا بیخیال(:

روحا خوردنت؟؟؟
مُردی؟؟؟؟

مرسی فرزام...تو خوبی؟؟؟
پپسررررررررررررررررر
عممممممممممممووووووووو
با من حلرف نزن ازمن دور شوConfused
گــفـتگـوے آزاد 【89】 160
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان