امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

مچمو تو دستش گرفت و بلافاصله احساس کردم چیزه خیس و نرمی رویه زخمم کشیده شد..سرمو برگردوندم و دیدم با کمال پرویی داره زخممو میمکه.. با تمامه توان سعی
کردم از خودم دورش کنم که گفت: میزاری کمکت کنم یا نه؟
زیره لب گفتم: اگه از همون اول اینکارو نمیکردی مجبور نبودی خودتو به زحمت بندازی..
چشماشو بست و میتونستم ببینم که از مکیدن زخمم داره لذت میبره؟
ـ آی....داری چیکار میکنی حیوون؟
بعده اینکه دوتا چیزه نوک تیز روی زخمم کشیده شدن داد زدم..بلافاصله ازم جدا شد و برعکس همه که دراین شرایط خون رو تف میکنن خون رو به پایین گلوش فرستاد..اه..پسره ی چندش...

یـه قـسـمـت از فـن فـیـکـیـه کـه میخونم!عـاشق خون آشامام♥_♥

ایـن الـان هـریـه در نقش خون آشآم!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(15-03-2014، 23:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی
ستی
مرضی
سلام(:

تو کی هستی؟-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 187

فاطی ؟

واقعا دلت میاد سره لویی هوو بیاری ؟؟؟cry girl

چه قد تو بی احساســـــــیcry girl

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-03-2014، 23:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی
ستی
مرضی
سلام(:
اععع!
خر!
من اومدم بم گفتی گلابی!
به اینا میگی سلام؟؟؟؟
دارم برات خیار چمبر!
 سپاس شده توسط pink lady

نازی
ستی
مرضی
سلام(:
خوبی ؟
(15-03-2014، 23:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-__-

سـتـی-__-
الحق که بزی!Big Grin
(15-03-2014، 23:27)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــــــــــاطــــــــــی ؟؟؟

شماره ی اون پسره ی معتادو پاکش کن!

دیگه هم باهاش ارتباطی نداشته باش -___-

چَـشـم هـر چـی تـو بـگـی:>>

(15-03-2014، 23:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـل |:آم

هـای(=

(15-03-2014، 23:27)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !

سـلـام(:
 سپاس شده توسط pink lady ، Shawty Girl
(15-03-2014، 23:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچمو تو دستش گرفت و بلافاصله احساس کردم چیزه خیس و نرمی رویه زخمم کشیده شد..سرمو برگردوندم و دیدم با کمال پرویی داره زخممو میمکه.. با تمامه توان سعی
زیره لب گفتم: اگه از همون اول اینکارو نمیکردی مجبور نبودی خودتو به زحمت بندازی..
بعده اینکه دوتا چیزه نوک تیز روی زخمم کشیده شدن داد زدم..بلافاصله ازم جدا شد و برعکس همه که دراین شرایط خون رو تف میکنن خون رو به پایین گلوش فرستاد..اه..پسره ی چندش...

مـــن چـیـزی ندارم برای گفتن!!!

هررررررررررریییییییییییییییووووووووووووو چرررررررررررااااااااااااااااااااااااااع خخخخخخخخخووووون آشااااااااااااااااام کرررررررررررررررددددددددددددددییییییییییییی ؟؟؟ >>>>>_______<<<<<<

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(15-03-2014، 23:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیش!
تو خوبی فاطی ؟
(15-03-2014، 23:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-__-

سـتـی-__-
الحق که بزی!Big Grin
(15-03-2014، 23:27)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــــــــــاطــــــــــی ؟؟؟

شماره ی اون پسره ی معتادو پاکش کن!

دیگه هم باهاش ارتباطی نداشته باش -___-

چَـشـم هـر چـی تـو بـگـی:>>

(15-03-2014، 23:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـل |:آم

هـای(=

(15-03-2014، 23:27)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !

سـلـام(:
ببخشید شما ؟!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 187

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان