امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

منم ترقه میخوامـــــــــــــــــ!
آگهی
(16-03-2014، 16:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون جای همشگی -_-..

نفسی !؟ |:

خیلی بدی اشتب تایپی بود ب جان ننه ام |: ..
عملیات با موفقیت انجام شدAngel
(16-03-2014، 16:48)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه المپیاد ریاضی،هم با پسرا هم خودمون بین 134 نفر 34 شدم!(:
علامه حلی که 9 م شدم!(:
پوزه ی پسرا رو به خاک مالوندیم!^__^
همه خوباش مال ما بوووووود!^___^
{منظور رتبه های خوبه|:}

اوه شرکت کردی؟من امسال المپیاد نرفتم....
ایول باو من علامه رو****
اره میدونم=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-03-2014، 16:48)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ترقه داشتم آيسان برد|:

هاع مگه دیدی منو اون شب داشتم برمیداشتم ترقه هاتو از کُمُـد؟! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 253
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(16-03-2014، 16:48)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه المپیاد ریاضی،هم با پسرا هم خودمون بین 134 نفر 34 شدم!(:
علامه حلی که 9 م شدم!(:
پوزه ی پسرا رو به خاک مالوندیم!^__^
همه خوباش مال ما بوووووود!^___^
{منظور رتبه های خوبه|:}

ما که لمپیاد گل کاشتیم (:
نتایجشو اصلا جرعت نمی کنم نگاه کنم^_^
یکی از بچه ها فقط ادماس تو گوشم می جویید (مال ما گروهی بود)
اصلا به خودشون زحمت نمی دادن مسله حل کنن...!
یکی شون می گفت راه حل بلدم ولی طولانی حال حل کردن ندارم...
 سپاس شده توسط *Nafas* ، ƝeGaЯ
محســــــــــــــــــــــــــــــــــــــن پوکیدی داداش؟>___<
گــفـتگـوے آزاد 【89】 253
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(16-03-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـه هـا مـن از اینا میخـوام -_- ~~>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s1.picofile.com/file/7925615264/a_3_.jpg

_-_
نکبت اين چيه گذاشتي
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(16-03-2014، 16:49)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 16:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 16:39)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 16:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود.
سلام محسن.
خوبی دادا؟
ممنونم تو خوبی دادا؟
مرسی.
پوکیدم اینجا همه دخترن. عین مثلثل میمونن ی بند حرف میزنن
لامصب فک نیس که |:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(16-03-2014، 16:51)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدا بروبچ دیر ج میدم.
._.

هوممممـ.. !!
(16-03-2014، 16:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 16:44)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Iмaи ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kiana.m ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Magical Girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¥ M O H S E N ¥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƝeGaЯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دنیل رادکلیف ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نفس خانومی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥nafas♥♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ 6 کاربر پنهان

یکیشونم نمیاد با ادم بحرفه مثلا اومدیم اینجا از تنهایی درایم 

خوب بیا بحرفیم مـl که چیزی نگفتیم|:
خب چی بگیم اوووووووووووووم یه بحث بنداز
گــفـتگـوے آزاد 【89】 253
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(16-03-2014، 16:51)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدا بروبچ دیر ج میدم.

ما نمیبخشیم |: ..

(16-03-2014، 16:51)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عملیات با موفقیت انجام شدAngel

هـاع؟! |:

خدافس -_- زودی میام
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 253
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان