امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 16:05)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای برای یک لاک اینجوری میکنن شما برین سربازی چیکارمیکنید دخترا وای بر شماTongueTongue

دخترا رو که سربازي نميبرن
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(20-03-2014، 16:02)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 16:01)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 16:00)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!ـــ!ــ!ــلــــام
تیپ اون دخدره تو امضات تو حلقتAngel

تو حلقت(امضام)
خوشمزه اسAngel

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
مهراوه من ماهی رو میخوام ):
(20-03-2014، 16:03)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااااااااااای یه ناونم شکست انقدر تایپ کردم!
تازع بلندشون کردم ، لاک زدم!
خاک تو سرم!
باااااااای بکس
من از این لاک زدن ها خوشم نمیاد-_-
خیلی مسخرس-_-
فوقش آدم ناخنش رو بلند کنهTongue
لاک دیه چع سیقه ایست!!!
والا-_-
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 18
 سپاس شده توسط Thyme
(20-03-2014، 16:06)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 16:02)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 16:01)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 16:00)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!ـــ!ــ!ــلــــام
تیپ اون دخدره تو امضات تو حلقتAngel

تو حلقت(امضام)
خوشمزه اسAngel

برای تو مهم نیس هرچی باشه مـی*وریAngel
(20-03-2014، 16:05)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای برای یک لاک اینجوری میکنن شما برین سربازی چیکارمیکنید دخترا وای بر شماTongueTongue

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط P e D i ، Mohammad 77
ســلام! (:
عــیدتون مــوارک !! ^ _ ^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Thyme ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، First Star ، Mᴏsᴇs ، ERF@N ، Mohammad 77 ، P e D i ، яᎧмιиα
(20-03-2014، 16:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 16:03)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااااااااااای یه ناونم شکست انقدر تایپ کردم!
تازع بلندشون کردم ، لاک زدم!
خاک تو سرم!
باااااااای بکس
من از این لاک زدن ها خوشم نمیاد-_-
خیلی مسخرس-_-
فوقش آدم ناخنش رو بلند کنهTongue
لاک دیه چع سیقه ایست!!!
والا-_-

برو گمشوع
بی سلیخع!
من دوس دارم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
(20-03-2014، 16:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا رو که سربازي نميبرن
باید برن تا آدم بشن
اینجوری این دخترا آدم نمیشن مگه خودم یک کار بکنمTongue
 سپاس شده توسط P e D i
(20-03-2014، 16:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا رو که "سربازي" نميبرن
هَع25r3025r3025r3025r30

(20-03-2014، 16:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه من ماهی رو میخوام ):
متاسفم^_^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان