امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 17:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__^ !!

سلـآم تــآرتــآری ((:

خــوبیع ؟؟ دلت بـرآم تنگ شـده بــود ؟؟
|:
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(20-03-2014، 17:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:12)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:09)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:08)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره |=
قبوله

ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ بریم خواستگاری!

ایشششش -___-

بابا
مامان
کمک :hlp:
چی شده همسر اینده؟

من هنو جوونم آرزو دارم الان شوهر نمیکنم cry girl

ای وای بد بخ شدم یکی کمک کنه
(20-03-2014، 17:13)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــورآ دختـــر منــه منــــــم دخملـــــــــــــــمو به هیچکـس نمیـــدم (((((((((((((:

بـــرید دنبـآل یکــی دیگــه !! باباش بفهمـه میــاد میکشتتون ||:

نه بزار بيان خواستگاري وگرنه ترشي ميشه |:
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 39
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، P e D i ، First Star ، இFATEMEHஇ
تــآرآ بازم سلام ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A
(20-03-2014، 17:12)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__^ !!

تارا نتيجت داره ازدواج ميكنه
ایــشالا نــدیممو مــیبینم!! <:
(20-03-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__^ !!

تـارا >_< جیغغغغغ

اینا منـو مَحَـل نمیـدن >_< تـارا [crying]

تـارا دلم برات تنگ شُـده بود بیشور [crying]

تـارا S: دوست دارم Heart

تـارا [ cry girl]

آیــسان!! >_<

عــجقم!! ):

دلــم بــرات خــیلی تــنگ شــده بــود عــشقی !! )):
مـــنم!! ^_______^ ♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(20-03-2014، 17:13)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلام خوش آمدی☻☻☻☻
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Łost Đλtλ
پدر وپدر بزرگ نورام اومد بيايد خاستگاري ديگه
(20-03-2014، 17:13)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
: )

بفــرمـآ شـوورم اومـد الـآن شهیــدتون میکنــع >ـــــــ<
|:
 سپاس شده توسط احمد رضا 666
(20-03-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__^ !!

تـارا >_< جیغغغغغ

اینا منـو مَحَـل نمیـدن >_< تـارا [crying]

تـارا دلم برات تنگ شُـده بود بیشور [crying]

تـارا S: دوست دارم Heart

تـارا [ cry girl]

الکي ميگه

من خيلي بهش محل ميکنم !__!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
دوماد كيه ؟
ميخوام دوماد خانوادمو نو ببينم
 سپاس شده توسط P e D i

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان