امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 17:45)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:44)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:42)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی زن من نمیشه crying
خو درخواست بده

تو زنم میشی
؟Sad

یعنی عُقده زن گرفتن داره -_-

ب خدا خیلی مسخرس |: ..

زنت بشه ک چی بشه!؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 51
آگهی
(20-03-2014، 17:45)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:44)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:42)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی زن من نمیشه crying
خو درخواست بده

تو زنم میشی
؟Sad
برو بابا که چی بشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 51

(20-03-2014، 17:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُشگلـه {: ..

نمیشه اون جنگ خان ها رو هم لبـاس حاجی فیروز تنشون کنیم!؟ -_-

باهاش صحبت کن شاید راضی شد دم عیدی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-03-2014، 17:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: ضایع بدجور تابلو کرد لازم نبود من ادامه بحث رو دُنبال میکردم ||:

سرچشمه ی ضایع بازی از سیا بازی شُره میکنه!!
وقتی احمد نوبلی!(یکی از حاجی فیروز های معروف!)یه سوتی میده اسم سیاه بازی کم رنگ شد!
دیه معروف نبود!سیاه بازی هم شد ضایع بازی!
میتونید اینو از این حاجی فیروز هایی که فرهنگ دیرینه ی ما رو خراب میکنن به خاطر پول در آوردن متوجه میشید!!!
بر گرفته از کتاب!(سنت های دیرینه[بخش 2 مواعید و رسومات])

|: .. !؟

ن بـاو ؟! .. :|

بـاشه -_- ..

آفرین خیلی فیلسوفی همون ب عرفان میخوری -_-

دوتـآ فیلسوف و دانشمند ب هم رسیدن -_-

مگه من چی گفتم خو!؟ |:

حلـال کُن :| ..

(20-03-2014، 17:47)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُشگلـه {: ..

نمیشه اون جنگ خان ها رو هم لبـاس حاجی فیروز تنشون کنیم!؟ -_-

باهاش صحبت کن شاید راضی شد دم عیدی :|

زبونشو نمیفهمم |: ؛تو میفهمی؟! ..

میفهمی برو راضیش کُن -_- ..

چند سال همینو تنش کرده |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 51
 سپاس شده توسط Wanton
(20-03-2014، 17:46)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی زن من نمیشه crying
خو درخواست بده

تو زنم میشی
؟Sad
برو بابا که چی بشه

لطفا
(20-03-2014، 17:49)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:46)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی زن من نمیشه crying
خو درخواست بده

تو زنم میشی
؟Sad
برو بابا که چی بشه

لطفا
حالا فکر کن شدم که چی بشه مثلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: ضایع بدجور تابلو کرد لازم نبود من ادامه بحث رو دُنبال میکردم ||:

سرچشمه ی ضایع بازی از سیا بازی شُره میکنه!!
وقتی احمد نوبلی!(یکی از حاجی فیروز های معروف!)یه سوتی میده اسم سیاه بازی کم رنگ شد!
دیه معروف نبود!سیاه بازی هم شد ضایع بازی!
میتونید اینو از این حاجی فیروز هایی که فرهنگ دیرینه ی ما رو خراب میکنن به خاطر پول در آوردن متوجه میشید!!!
بر گرفته از کتاب!(سنت های دیرینه[بخش 2 مواعید و رسومات])

|: .. !؟

ن بـاو ؟! .. :|

بـاشه -_- ..

آفرین خیلی فیلسوفی همون ب عرفان میخوری -_-

دوتتآ فیلسوف و دانشمند ب هم رسیدن -_-

مگه من چی گفتم خو!؟ |:

حلـال کُن :| ..
نیگا
تو میپری به آدم
دیدی دیدی
همونی که گفتی!
من خیلی وخته بات آشتی کردم...
بقیه اش کار خودته!
(20-03-2014، 17:50)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:49)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو درخواست بده

تو زنم میشی
؟Sad
برو بابا که چی بشه

لطفا
یه نوع بازیه
خاله بازی Big Grin
(20-03-2014، 17:51)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 17:50)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو زنم میشی
؟Sad
برو بابا که چی بشه

لطفا
یه نوع بازیه
خاله بازی Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
من برای خاله بازی بزرگ شدم

سپاس شده توسط P e D i
(20-03-2014، 17:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیگا
تو میپری به آدم
دیدی دیدی
همونی که گفتی!
من خیلی وخته بات آشتی کردم...
بقیه اش کار خودته!

بـاو عزیز من ، من چی گُفتم!؟ |:

گفتم خوشبخت بشی پریدم بهت!؟ |:

خوردمت!؟ :|

پریـدنمو ندیدی که میگی پریدم بهت |: ..

من چیگُفتم!؟ :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان