امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 21:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:27)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:25)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:24)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:22)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع .. تو کتاب بخون (: !!
من اپل میخوامஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 118
دخدرم تو بیا پاستل بخور :}} ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 118

من خر نمیشمSleepy
برو اون اپل رو با غزل نصف کن :}} !!

خوبه دیه ((: !! ..

نه خیر من یکی دیه میخوام
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 118
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
آگهی
(20-03-2014، 21:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 7 پیام خصوصی خوانده نشده دارید. فرستنده آخرین پیام: viva music عنوان: ..................
جان من یکی جواب اینارو بده
خودم حوصله ندارم

خخخ (: !! منم الان ک انلاین شدم 13 تا داشتم ^__^ !!
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Ðαяк
(20-03-2014، 21:30)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماییده دخدرم همین الان از داش من طلاق بگیر :|| !!

آدم ک با عموش ازدواج نمیکنه :|| !!

مگه نه ممد ؟؟ :/

هااع؟!

ارع ارع ،__،
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mιѕѕ UηυѕυαL
نیکی پـرندهـ, دوس دآریــی !؟ ..
 سپاس شده توسط [ niki ]
ووویییی تو برنامه ی منوتو روشنا اومده ود^_^خعلی دوسش دارم):
|:
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-03-2014، 21:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 7 پیام خصوصی خوانده نشده دارید. فرستنده آخرین پیام: viva music عنوان: ..................
خودم حوصله ندارم

خخخ (: !! منم الان ک انلاین شدم 13 تا داشتم ^__^ !!
اینا دقیقا مال دو ساعت پیشه
هی نیگاشون میکنم
میبینم حس جواب دادن بشونو ندارمUndecided
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL

خودم حوصله ندارم

رمزتو بدع بیام ج بدم

سپاس شده توسط [ niki ]
(20-03-2014، 21:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود برم با داداشم يه دست pS بزنم ^__^

-____- نامرداع :| !!

خدافس :/
 سپاس شده توسط [ niki ]
(20-03-2014، 21:31)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:27)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:25)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 21:24)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اپل میخوامஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 118
دخدرم تو بیا پاستل بخور :}} ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 118

من خر نمیشمSleepy
برو اون اپل رو با غزل نصف کن :}} !!

خوبه دیه ((: !! ..

نه خیر من یکی دیه میخوام
اصلا نیکی گوشی هواوی میخوای آبجــی خوشملم ^_^
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(20-03-2014، 21:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی پـرندهـ, دوس دآریــی !؟ ..

نچ
آخه من گربه دارمHeart
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان