امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 22:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:10)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم ننه ماییده هستم :| هم آبجی مرضیه و اهورا :| !!

خر تو خره :| !!

مامانی
من سامسونگ گلگسی نوت 4 میخوام  :|
همچین چیزی وجود نداره شما اگه گوشی بزرگ میخای اونم نوت
اخرین مدلGalaxy Note 3 Neo Duos هستش
که البته g pro 2
محشره LG شاهکار کرده
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Mιѕѕ UηυѕυαL
آگهی
(20-03-2014، 22:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست جمعی برنامه ریختین منو کچل کنید?
مرضیه
ماعده
فاطمه
غزل
نیکی
من به چند نفر عیدی بدم?Big Grin

حــآلـآ بقیـه تـو رآهـن .. ! عیـدیمـو تـو پ.خ بــــــــــــــــــــــــــــــــــــدع >ـــــ<
|:
 سپاس شده توسط [ niki ]
(20-03-2014، 22:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:11)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا داداش منم هست مرضیه :| !! عه :| !!

عه!
چطوری خواهر?Big Grin

ارع :| !!

خوبم برادر (: تو خوبیع (: ؟/:

خوبم!
چه خبر?
کجایی خواهر میترا?

سلامتی رخبر (:
سال نو موارک (: عیدت هم موارک :}} !!

بیا من بت عیدی بدم داش کوچیکه ((: !! آرع ^__- ..

من خونه هستم :| !!
 سپاس شده توسط [ niki ]
(20-03-2014، 22:16)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:10)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم ننه ماییده هستم :| هم آبجی مرضیه و اهورا :| !!

خر تو خره :| !!

مامانی
من سامسونگ گلگسی نوت 4 میخوام  :|
همچین چیزی وجود نداره شما اگه گوشی بزرگ میخای اونم نوت
اخرین مدلGalaxy Note 3 Neo Duos هستش
که البته g pro 2
محشره LG شاهکار کرده
من یه خالی بستم
تو جدی نگیر ^__^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
مختاب ^__^

ملینا ^__^
 سپاس شده توسط [ niki ] ، இFATEMEHஇ
(20-03-2014، 22:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست جمعی برنامه ریختین منو کچل کنید?
مرضیه
ماعده
فاطمه
غزل
نیکی
من به چند نفر عیدی بدم?Big Grin

چرا منو نفر آخر نوشتی؟ >__<

شرمندع دخترمBig Grin
 سپاس شده توسط [ niki ] ، -м α є ∂ є-
(20-03-2014، 22:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا نرو=|

سلاین تو کی بودی>؟Big Grin
ینی به صورت خیلی خوبی هر دفه میپرسی=))
مهتابم=))
mamba سابق باو
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mïņ̃†êR
(20-03-2014، 22:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا همه دارن خودشونو بهت میندازن /:
همین جوری پیش بری یهو دیدی کل دخترای فلش ازت طلاق میخوان |:
مبارک باشه بچه هات ^_^

والا خودم کف کردم!
مگه گرده افشانیه روز به روز به تعداد بچه ها اضافه میشه?:|

اه اه اه دلتم بخوادDodgy
              ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 134

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 134
 سپاس شده توسط [ niki ]
why lie ..
bye
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط [ niki ] ، -м α є ∂ є-
(20-03-2014، 22:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب دلم نمی آد برم -_-
انقدر که اینجا حال میده فیسبوک و لاین و اینستا و وایبر و کیک و یاهو حال نمی ده والا -_-
به خاطر آدمآشه -_-

رکی(:

بچه ها از این بحث فامیل بیاید بیرون دیگه!
مخم ارور داد:|

اهورا ^_^
خوبیع?

غزل تو از خداته که من برم -_-
 سپاس شده توسط [ niki ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان