امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

Thumbs Down 
(20-03-2014، 23:10)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممBlushحمیدBlush

سلام
خوبی؟
بهترازاین نمیشم سینامحروم شد.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 148

سپاس شده توسط hamid ♥
آگهی
(20-03-2014، 23:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی
عرفان
بس کنیدAngel

دعوا نشده که. عمو تتل رو میشناسی؟ تو انجمن کاربریش اینه
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، # αпGεʟ
عرفان بچه به دنیا اومد واس خودته!Angel
من مسئولیت بزرگ کردنش رو به دوش نمیکشم!
دافظ جدی همگی!
 سپاس شده توسط ERF@N
(20-03-2014، 23:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:52)sina-sheytoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون کاری که عرفان کرد؟؟؟

بهت پیشنهاد میکنم خودتو خسته نکن!!

در عرض 1 مین آی پی عوض میکنم بازم میام. برو از عرفان بپرس اگه در جریان نیستی

ببین اولا اون نمیتونۀ دوما تو کوچولویی ارفانم کوچولو منو نمیشناسی پس کل ننداز برو khودت با زبون khوش

شما اول درست نوشتنه اسم منو یادبگیر بعد ادعای بزرگی کن.

اوۀوع  کیبوردم مشکل دارۀ 

بدم ربطشو نمیفۀمم اسمت چ ربطی ب سنت دارۀ؟
من خودم به شخصه ربطش میدم. چرا با سینا کل میندازی منو هم با سینا میزنی؟:p319:
جملۀ دومو ترجمۀ کن bathtime

چون1سات اینجایی مhرومش نمیکنی Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، # αпGεʟ
(20-03-2014، 23:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه یه بار مادرم مث آدم بام حرف زد!برم دیه
نشد شب زنده داری کنم!
دافظ همگیAngel

مادرم که با من حرف میزنه استرس کل بدنمو میگیره. همش فکر میکنم باز چه غلطی کردم:159:
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(20-03-2014، 23:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی
عرفان
بس کنیدAngel

دعوا نشده که. عمو تتل رو میشناسی؟ تو انجمن کاربریش اینه

گفتم که هم گفته باشم هم دعوا "نشه"
نع!
حال چع ربطی به من دارد؟
 سپاس شده توسط ERF@N
سلام عرفان

(20-03-2014، 23:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:10)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممBlushحمیدBlush

سلام
خوبی؟
بهترازاین نمیشم سینامحروم شد.

سینا کیه؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(20-03-2014، 23:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان بچه به دنیا اومد واس خودته!Angel
من مسئولیت بزرگ کردنش رو به دوش نمیکشم!
دافظ جدی همگی!

جوووووووووووووووووووونم؟

نام کابریغبلیت چی بود؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(20-03-2014، 23:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 22:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اولا اون نمیتونۀ دوما تو کوچولویی ارفانم کوچولو منو نمیشناسی پس کل ننداز برو khودت با زبون khوش

شما اول درست نوشتنه اسم منو یادبگیر بعد ادعای بزرگی کن.

اوۀوع  کیبوردم مشکل دارۀ 

بدم ربطشو نمیفۀمم اسمت چ ربطی ب سنت دارۀ؟
من خودم به شخصه ربطش میدم. چرا با سینا کل میندازی منو هم با سینا میزنی؟:p319:
جملۀ دومو ترجمۀ کن bathtime

چون1سات اینجایی مhرومش نمیکنی Sleepy
یعنی منو هم با سینا کوچیک میکنی. این بچه آدم شده بود. تصمیم گرقته بودم بگذارم با این اکانتش بمونه چون دیگه کاری به کسی نداشت ولی الآن دوباره پدرمو در میاره.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(20-03-2014، 23:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 23:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه یه بار مادرم مث آدم بام حرف زد!برم دیه
نشد شب زنده داری کنم!
دافظ همگیAngel

مادرم که با من حرف میزنه استرس کل بدنمو میگیره. همش فکر میکنم باز چه غلطی کردم:159:
اووهووم
درکت میکنم!
یهو میرم رو ویبره!
مث سگ بام حرف میزنهDodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان