امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم

(10-07-2012، 18:24)swastika نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید جناب Nicola پرسشی برام پیش امده کنار نام کاربری شما نوشته مورخ شما بر اساس چه چیزی مورخ به حساب امده اید؟؟؟

با پ.خ بپرس
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آگهی
نقل قول: ببخشید جناب Nicola پرسشی برام پیش امده کنار نام کاربری شما نوشته مورخ شما بر اساس چه چیزی مورخ به حساب امده اید؟
براساس اینکه دلم می خواد وپروفایل خودمه!! مشکلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم 11
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی ، 1939
کدوم همسایه

اتریشی ها که داشتن برا نازیسم دست و پا میشکوندند یا چک اسلواکی که داشتن براش گریه میکردند
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی
(10-07-2012، 18:09)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: والنتینا تر چکوا
از نظر من یک قهرمان بود که روسیه را سر افراز کرد و به مردمان گفت که زن و مرد به یک اندازه ارزش دارند
فقط وی نبود که اینها تمام زنان دارای حقوق شوروی بودن
اسوتلانا ساویتسکایا
یلنا کنداکووا
یلنا سرووا
گالینا آملکینا
یلنا دوبروکواشینا
یکاترینا ایوانووا
ناتالیا کولشووا
نادژدا کوژلنایا
تاتیانا کوزنتسووا
ایرینا ناتیشوا
اسوتلانا اوملچنکو
لاریسا پوژارسکایا
ایرینا پرونینا
ایرینا سولویوونا
ژانا یورکینا
تامارا زاخارووا
و...
بعد بگین زنان حقوق نداشتن.یا بگین در شوروی نا برابری بود.یا تبعیض وجود داشت.
دوست من بحث سر اينه كه در شوروي كسي از اساسي ترين حقوقها برخوردار نبود.حقوقهاي اساساي يعني حق آزادي بيان(نداشتن)،حق زندگي(گاها به دلايلي ازشون گرفته ميشد)،حق دانستن حقيقت(مفهوم حقيقت از بين رفت و مردم در نا آگاهي كامل بودن) و ...
خوب اين هم براي مردان و هم براي زنان USSRبود.حال اگه هزار نفر هم در اين ليست باشن حكم جبه اي بدون جثه دارن و شبحي كه از كالبدش بيرون زده و سرگردانه!

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی
اینطوری که نمیشه جامعه اگه هدایت نشه منحرف میشه این حرف خیلی مسخره است اینجوری که جامعه را هرج و مرج میگیره

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی
(10-07-2012، 18:27)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ببخشید جناب Nicola پرسشی برام پیش امده کنار نام کاربری شما نوشته مورخ شما بر اساس چه چیزی مورخ به حساب امده اید؟
براساس اینکه دلم می خواد وپروفایل خودمه!! مشکلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
بله فکر می کردم هر کی هر کی باشه ولی نمی دانستم شما دیکتاتور هم تشریف دارید خب دیگه وقتی طرف دار دیکتاتوری مثل استالین هستید باید مرام ایشان را هم داشته باشید فکر نمی کردم یک پرسش ساده انقدر براتون عذاب اور باشد
الان می خوای مثل استالین من رو حذف کنید ؟؟؟
ویرایش شد.
تبلیغ انجمن های دیگر برخلاف قوانین است.
پاسخ
(10-07-2012، 18:27)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم همسایه

اتریش که داشتن برا نازیسم دست و پا میشکوندند یا چک اسلواکی که داشتن براش گریه میکردند

اتریش که چون هیتلر متولد اونجا بود این شکلی بود. چکواسی هم که بخاطر این اینطوری بود که هیتلر انها را تهدید کرده بود درضمن برای پذیرش نازیسم گریه نمی کرد
ایا شما اونجا بودی ؟
پس بر چه مبنایی میگی برای پذیرش نازیسم گریه میکردند

(10-07-2012، 18:32)swastika نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2012، 18:27)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله فکر می کردم هر کی هر کی باشه ولی نمی دانستم شما دیکتاتور هم تشریف دارید خب دیگه وقتی طرف دار دیکتاتوری مثل استالین هستید باید مرام ایشان را هم داشته باشید فکر نمی کردم یک پرسش ساده انقدر براتون عذاب اور باشد
الان می خوای مثل استالین من رو حذف کنید ؟؟؟

شما از این تاپیک میری بیرون وگرنه متاسفانه محروم میشید
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
<<...با حالی مصمم می گویم اگر روزی در مقابل یهودیان به دفاع برخیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند آن را فرمان داده است.>>نبرد من انتهای فصل دوم

من میتونم بگم هلوکاست وجود نداشته ولی با اقتدار و افتخار میگم خوشبختانه اخراج یهودیان از المان کار درستی بوده

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000
(10-07-2012، 18:26)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دیکتاتوری برای کشورش وسراغفرازی ملتش می جنگیده حتی قذافی کلی خدمت کرد در تاریخ دیکتاتوران مضر برای کشور خودشون کم هستن.مگر افراد دیوانه
نقل قول: چرا دیکتاتور بوده
ببینید هر کس کاری بازور به مردم بگه میشه دیکتاتور.
یعنی از فعل امر واجبار در حرف هایش استفاده کنه مثلا هیتلر گفته بود
لنینگراد باید از صحنه تاریخ حذف شود
این دیکتاتور ها زیادن...
این اخر منطق بود هر کسی دستور بدهد می شود دیکتاتور یادم می اید امام خمینی گفته بود خرمشهر باید ازاد شود.... نتیجه اش بماند برای شما
بروید نخست تعریف دیکتاتور را یاد بگیرید بعد بیاید در موردش حرف بزنید مدیر تاریخ مورخ گرامی
ویرایش شد.
تبلیغ انجمن های دیگر برخلاف قوانین است.
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000
نظر من درباره هیتلر:
از راه کثیف و نیرنگ قدرت رو به خدست گرفت!
کارهای خوبی نجام داد از نظر اقتصادی. وقتی اون اومد بیکاری غوغا می کرد ولی اون تونست صرف مدت کوتاهی بیکاری رو از بین ببره و آلمان رو رو فرم بیاره و قدرتمند کنه. مردم المان همه طرفدارش بودند! (مثل امپراتور ژاپن).

ولی عقده خود بزرگ بینی که داشت و زیاده خواهیش باعث شد آلمان و اروپا با خاک یکسان بشه و امریکا بشه رئیس دنیا. یعنی گند زد!
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی ، 1939 ، ps3000 ، ☭Nicola☭

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان