امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم

(10-07-2012، 18:34)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

<<...با حالی مصمم می گویم اگر روزی در مقابل یهودیان به دفاع برخیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند آن را فرمان داده است.>>نبرد من انتهای فصل دوم

من میتونم بگم هلوکاست وجود نداشته ولی با اقتدار و افتخار میگم خوشبختانه اخراج یهودیان از المان کار درستی بوده

حتی خود المانی ها هم هلوکاست را قبول داشتند
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آگهی
اون عکسه که نشون دادم از مردم چک اسلواکی

جناب فلانی شما قبلا مطلبی گذاشته بودید مبنی بر پیروزی های بدون جنگ هیتلر ایا شما مطالبتونو میخونید
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم 12
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
(10-07-2012، 18:36)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر من درباره هیتلر:
از راه کثیف و نیرنگ قدرت رو به خدست گرفت!
کارهای خوبی نجام داد از نظر اقتصادی. وقتی اون اومد بیکاری غوغا می کرد ولی اون تونست صرف مدت کوتاهی بیکاری رو از بین ببره و آلمان رو رو فرم بیاره و قدرتمند کنه. مردم المان همه طرفدارش بودند! (مثل امپراتور ژاپن).

ولی عقده خود بزرگ بینی که داشت و زیاده خواهیش باعث شد آلمان و اروپا با خاک یکسان بشه و امریکا بشه رئیس دنیا. یعنی گند زد!

میدونید برای چی عقده داشت
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(10-07-2012، 18:36)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر من درباره هیتلر:
از راه کثیف و نیرنگ قدرت رو به خدست گرفت!
کارهای خوبی نجام داد از نظر اقتصادی. وقتی اون اومد بیکاری غوغا می کرد ولی اون تونست صرف مدت کوتاهی بیکاری رو از بین ببره و آلمان رو رو فرم بیاره و قدرتمند کنه. مردم المان همه طرفدارش بودند! (مثل امپراتور ژاپن).

ولی عقده خود بزرگ بینی که داشت و زیاده خواهیش باعث شد آلمان و اروپا با خاک یکسان بشه و امریکا بشه رئیس دنیا. یعنی گند زد!
مطمئنا شما زحمت مطالعه اون سخنرانی ها را به خود ندادید که اینگونه میگویید

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط swastika ، فلانی
[/quote]
بله فکر می کردم هر کی هر کی باشه ولی نمی دانستم شما دیکتاتور هم تشریف دارید خب دیگه وقتی طرف دار دیکتاتوری مثل استالین هستید باید مرام ایشان را هم داشته باشید فکر نمی کردم یک پرسش ساده انقدر براتون عذاب اور باشد
الان می خوای مثل استالین من رو حذف کنید ؟؟؟
[/quote]

شما از این تاپیک میری بیرون وگرنه متاسفانه محروم میشید
[/quote]
جناب فلانی به شما هیچ ربطی ندارد شما نه مدیر هستید و نه طرف پرسش بنده و من هم خلاف قوانین این انجمن کاری نکردم .حد و اندازه خودتان را نگهدارید ....
ویرایش شد.
تبلیغ انجمن های دیگر برخلاف قوانین است.
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، فلانی
جناب فلانی شما قبلا مطلبی گذاشته بودید مبنی بر پیروزی های بدون جنگ هیتلر ایا شما مطالبتونو میخونید ؟

من با تمام شما دوستان عزیز بحث کردم و سخنانتان را با دقت گوش میدادم ولی مطمئنم شما حتی نگاهی به نوشته های من نمیکردید

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط kian dadgar
(10-07-2012، 18:38)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عکسه که نشون دادم از مردم چک اسلواکی

جناب فلانی شما قبلا مطلبی گذاشته بودید مبنی بر پیروزی های بدون جنگ هیتلر ایا شما مطالبتونو میخونید

بله من منظور شما را درک میکنم ولکن میخواهم مطمئن شوم که ایا هیتلر واقعا برای کشور های همسایه دیکتاوری مانند قذافی بوده یا ماند کشورش از کشور های همسایه
دفاع میکرد
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(10-07-2012، 18:37)فلانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2012، 18:34)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

<<...با حالی مصمم می گویم اگر روزی در مقابل یهودیان به دفاع برخیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند آن را فرمان داده است.>>نبرد من انتهای فصل دوم

من میتونم بگم هلوکاست وجود نداشته ولی با اقتدار و افتخار میگم خوشبختانه اخراج یهودیان از المان کار درستی بوده

حتی خود المانی ها هم هلوکاست را قبول داشتند

از اون حرفا بود ها!Dodgy

همه ميدونن چرا خود آلمان ها اين دروغ رو تاييد كردن!Dodgy

يكم مطالب قبلي در اين باره رو بخون!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
(10-07-2012، 18:26)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دیکتاتوری برای کشورش وسراغفرازی ملتش می جنگیده حتی قذافی کلی خدمت کرد در تاریخ دیکتاتوران مضر برای کشور خودشون کم هستن.مگر افراد دیوانه
نقل قول: چرا دیکتاتور بوده
ببینید هر کس کاری بازور به مردم بگه میشه دیکتاتور.
یعنی از فعل امر واجبار در حرف هایش استفاده کنه مثلا هیتلر گفته بود
لنینگراد باید از صحنه تاریخ حذف شود
این دیکتاتور ها زیادن...
نقل قول: کی امضای منو ویرایش کرد
بخدا من که نکردم.من اصلا تاحالا دست تو پروفایل هیچ کاربری نبردم.
می بینید آزادی در چه حدهSleepy
امضای بنده هم یک زمانی یک سایتی رو داشت که مدیریت بالا ویرایشش کرد.

نقل قول: خوب حتما هیملر انجامش نداده یعنی در ان موقع تازه هیتلر به قدرت رسیده بود در ضمن کار درستی کرد زیرا جناب روهم زیر سرش برای حکومت بلند شده بود

البته هیتلر قصد قدرت وحکومت رو داشت واسنادش هست اما اسناد اینکه روهم قصد خیانت داشته نیست.اگر هست ارائه دهید.

دوست من،ديكتاتوري داريم تا ديكتاتوري.جمهوري وايمار چه گلي به سر ملت آلمان زد؟تازه عناصر ملي هي حذف ميشدن و كمونها ميومدن جاشون.ديكتاتوري سفيد داريم كه بسيار هم كارامد و مفيده.
در مورد واژه ها احساس پيش فرض بوجود نيارين.بايد عملكرد ديكتاتوري ديده بشه.بنابراين عيب گيري شما از هيتلر با عنوان اينكه ديكتاتور بوده كاملا مردوده!
در مورد قصد حكومت هيتلر بايد بگم بله هيتلر قصد حكومت داشته!آيا اين به تنهايي اشكالي داره؟؟؟!!!
اما اسناد خيانت روهم.من در مورد اسناد تاريخيش اطلاعي ندارم.اما از طريق منطق خودم جلو ميرم.شرايط رو طوري فرض كنين كه هيتلر و حذب در اوج قدرته و روهم ميخواد خودش به قدرت برسه(اگه نميخواست و تماما بر صلاح قدرت حذب رفتار ميكرد كه اقدامي عليهش انجام نميشد).بايد چي كار كنه؟بايد قدرت فعلي رو براندازي كنه تا خودش قدرت بگيره.آيا اين خيانت نيست؟؟؟!!!

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
بله فکر می کردم هر کی هر کی باشه ولی نمی دانستم شما دیکتاتور هم تشریف دارید خب دیگه وقتی طرف دار دیکتاتوری مثل استالین هستید باید مرام ایشان را هم داشته باشید فکر نمی کردم یک پرسش ساده انقدر براتون عذاب اور باشد
الان می خوای مثل استالین من رو حذف کنید ؟؟؟
[/quote]

شما از این تاپیک میری بیرون وگرنه متاسفانه محروم میشید
[/quote]
جناب فلانی به شما هیچ ربطی ندارد شما نه مدیر هستید و نه طرف پرسش بنده و من هم خلاف قوانین این انجمن کاری نکردم .حد و اندازه خودتان را نگهدارید ....

[/quote]

داری به عقاید مدیر این انجمن جناب نیکلا توهین می کنید
بعدهم میگید اینجا هرکی هرکی همین شما هایید باعث بسته شدن تاپیک دیگران میشوید
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان