امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(21-03-2014، 18:39)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:36)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژیـــــــــــ من چی جوری بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یو که نااااااااااااااااااااسی!!!

واسه منم مرفستی عسکتو؟

مرفستمــــــــــــ
یو هم برفستــــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 92
آگهی
(21-03-2014، 18:42)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:41)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SLAM ^_^

قـربون اون فینگیلیشیت ((((((((((:

خــــــــــــوبی ؟؟^ـــــــــــــــــــ^

ARI ^_^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(21-03-2014، 18:41)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:37)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:36)■■■ sina ■■■ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم بگم من دارم فردا میرم شیرازززززززززززززز هوراااااااااااااااااااااااااا
ای درد بری دیگه بر نگردی

حیفه،
بچه مردم،اَوConfused
کی این حیفه
اره واقعا Angry
اگه شفا پیدا کرد برگردهAngel
(21-03-2014، 18:42)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:41)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:39)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:38)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:36)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منــم ببینمــت .....

نومودم!
بهت اعتماد ندارمــــــــــــ
خخخ
شوخی کردم بدم ، میدی؟؟؟؟؟؟ عایا؟؟

مـن تـو کـآمپیـوتـر عسک نــدآرم بدشــم بلـد نیستـم آپلـودش کنـم ! |:
خعلی اسونه

چجــوریه ؟؟؟؟؟
|:
(21-03-2014، 18:43)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:39)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه منم مرفستی عسکتو؟

مرفستمــــــــــــ
یو هم برفستــــــــــــــ

فخط نخندی
 سپاس شده توسط Thyme
مونااااااااااااع
عخشوووووووووووول
Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط MONA-GH
(21-03-2014، 18:42)■■■ sina ■■■ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 18:38)■■■ sina ■■■ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیز دیگه بگم؟!!! ConfusedConfused
شما تا 50 سال دیگه حق صحبت ندارید 
واضح بگم خفههههههههههههههههههAngry

حالا بگم؟
گفتم تا 50 سال دیگه 
حالا چون گناه داری 20سالدیگه میتونی بگی
حالا بگو ببینم چی میگی
 سپاس شده توسط ■■■ sina ■■■
(21-03-2014، 18:44)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونااااااااااااع
عخشوووووووووووول
Heart

BHLI ?^_^
 سپاس شده توسط Thyme ، ■■■ sina ■■■
ب منـــم عکسـآتونو بـــــــــــدید >ــــــــــــــــــــــــــــــــ<
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
BH MNM BDED cry2
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان