امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

نیکییییییییییییییییییییییییی رفتیAngry
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
اهوراترسیدم ها:183:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 255

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:34)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونو بگوعBig Grin

از این به بعد کسی به غیر دخترا به پستای زنم سپاس بده
میفرستمش سمت افق-__-
البته پسرم عرفان و داداشام محرمن:|
بزن به افتخار اهوراااااااااااااااااااااااااااااعBig Grin
یاحسین-یاحسین بزنننن.عزاداری بزن به سینه.

پارمیدا از حد خودت نگذر
نزار یه چیزی بهت بگم که ناراحت شی..
پ مراقب حرف زدنت باش!
بین حرف من و ماعده نپر-__-
دیشب خیلی باهات مدارا کردم
نزار از کوره در برم

از منم ناحارتی؟؟؟

(22-03-2014، 17:42)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبع آوآتآرم؟؟

عالیه♥

(22-03-2014، 17:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:36)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:31)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشوبخوای من میخواستم بدم امابخاطره آواتارت ندادم
ولی الآن نظرم عوض شدSmile
سپاسیدمت^_^

راس میگه دخی اواتارت را عوض کن اصن شایسته ی ی دخیه خوب و خانم نیس ^___-

بآشع

اورین دخی این خوبع ♥

(22-03-2014، 17:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:34)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد کسی به غیر دخترا به پستای زنم سپاس بده
میفرستمش سمت افق-__-
البته پسرم عرفان و داداشام محرمن:|
بزن به افتخار اهوراااااااااااااااااااااااااااااعBig Grin
تشویق نکنیدBig Grin
تشویق نکنیدBig Grin
من متعلق به همم:|

باز منو جو گرف

مائده می بینی چی میگه؟؟؟

حرف بدی نزد کعUndecided

چرا دیگه گفت متعلق ب همه ام ^___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(22-03-2014، 17:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثه اینکه کسی نیس باهاش بحرفم
بدرود
چرا من میام میری

برم ریاضی بخونم
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 17:42)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبع آوآتآرم؟؟

بههله>_<

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 17:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزاداری کنیدخانمی به اسم مائده اومده
یاحسین یاحسین:4fv:

بی ادپ>___<

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
سلام ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، -м α є ∂ є-
(22-03-2014، 17:43)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکییییییییییییییییییییییییی رفتیAngry

8:30 میام
تا اون فعلا بای به همه
همه ازم خدافظی کنین ممنون میشم
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، #marya# ، -м α є ∂ є-
(22-03-2014، 17:44)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوراترسیدم ها:183:

هع:|
حالا تو بنداز پشت گوش!
من مثه یه عده زر نمیزنم
عمل میکنم!
افتاد?-__-
پات رو هم از کفش ما بکش بیرون
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، -м α є ∂ є- ، Roxanna
(22-03-2014، 17:44)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثه اینکه کسی نیس باهاش بحرفم
بدرود
چرا من میام میری

برم ریاضی بخونم
Dodgy
درس خون برو از درس عقب نمونیDodgy
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان