امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

کسی نیست؟
گــفـتگـوے آزاد 【94】 14

سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، Shadow of Death
آگهی
[quote pid=1699382 dateline=1395508635]
(22-03-2014، 20:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ در حال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death

جیـــغcry girl
اشــک ذوقcry girl

کجــآ بـودی تـو دخــترcry girl

سلام ژیگر
هیچی یه مدت رفتم گفتم دلتون برام تنگ بشه خودم دووم نیاوردم برگشتم
[/quote]

خ خدا رو شکر
بزار تو دوستات-_-
گــفـتگـوے آزاد 【94】 14
(22-03-2014، 20:20)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معنی امضام(زنده باد ملت ترک)
منظورتت از اینکه تتلو رو سلاخی کردن چی بود؟

یه ناشناس زد داغونش کرد :|
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
هـع خوبـه نـمردیـمو فـَهـمیدیم بـآ چـه کـسآیی رفــیق بودیمـ..!
هــعـی ...
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(22-03-2014، 20:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیست؟

من
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
Thumbs Down 
(22-03-2014، 20:11)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسییییییییییییییییییی            نننننننننننن ییییییییییییییییسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟crying

(22-03-2014، 20:07)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی نی
من هستم.

سلام عزیزم خوبی؟
yeah i'm fine thanks and you?

ترکی؟Undecided

نیکی امضای ایندت معرکستSmile
گــفـتگـوے آزاد 【94】 14

(22-03-2014، 20:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهله
شما چطوری؟

ماهم خوبیم+_+
درس خوندی نیکی؟

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط [ niki ]
سلام.................Heart
 سپاس شده توسط [ niki ]
(22-03-2014، 20:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:11)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسییییییییییییییییییی            نننننننننننن ییییییییییییییییسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟crying

(22-03-2014، 20:07)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی نی
من هستم.

سلام عزیزم خوبی؟
yeah i'm fine thanks and you?

ترکی؟Undecided

نیکی امضای ایندت معرکستSmile
میدونمدلم نمیاد اینو عوض کنم اونو بزارم
خفت میکنم اگه اونی که من میخوام بزارمو بزاری واس امضاتا...
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
-_-

|:

هـع
هـمچـنیـن مـآ...
چ آدمـآی حـســودی دوسـتـمون بــودن حــآلـیمـون نـبود|:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 14

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان