امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

حوصلم رف :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
آگهی
¥ M O H S E N ¥ باید یک سوال از shamim بپرسد، و shamim باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
(25-03-2014، 11:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:25)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:22)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآییی ^_^

نوووووراااااااااااااااااااااع خودمـــــــــــــــــ
^_-

خوبی ؟ (:

اوهوم!
یو خوبی؟؟؟؟؟
چع خبــــــر؟
هوووم خوبم
دارم سعی میکنم نویسنده ی گردشگری بشم Shy

آورین!
آورین!
تلاش کنـــــــــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 226
 سپاس شده توسط First Star
محسن بپرس دیگه ا:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، میترا233
(25-03-2014، 11:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:15)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدم ولی حرفاتونو یه ذره دیدم یعنی فضولی D:
از کجا دیدی فزوول ؟؟
از تو چت رومت حرفاتون میمونه ایمان خخخ .. !!

اخ اخ ...

من کـه همین طور تند تند پـاک میکردم ..

بی ادفــــــــ Dodgy
بی ادف چیــ, بی ادپ ^_^

مامان بزرگ میترام شاهــده .. !

6روز16ساعت54دقیقه پیش مدیر : پیام ها حذف شدند

6روز16ساعت53دقیقه پیش I M A N : گپ روم خودمونو عشقه

6روز12ساعت27دقیقه پیش anakin : سلام

6روز12ساعت11دقیقه پیش I M A N : سلآم فآطی ...

حرفای تو :| کسی هم آن نی ..

دیـگه حـآل نمیده ..

امروز صبح رفتـم دیدم کسی نیومـدی ..

حسابمو میخوام ارتقـا بدم چت رومم شفتی میشه .. به طراح هم گفتم میاد درستش میکنه ..

بـآی و.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
شروعوزدمAngel
ایمان توکدومی؟Angelچه سوالی بودمحسنDodgy
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(25-03-2014، 11:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:23)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy
من پنهانمDodgy

پس خری|:

:|||||
مرسی از اطلاع رسانی :|
وظیفه ام بود|:

میزاشتی دو سال بعد ج میدادی :|
کار داشتم.

پرسیدم شیما
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-03-2014، 11:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 11:21)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم  ..

نه دیگه خرشدی رفته. حتی اگه متنو ویرایش کنیWink
نـــــــع >_<
 سپاس شده توسط ERF@N
(25-03-2014، 11:27)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقـــا به مـــا دزد زده ...udo

:4fv:
راس گویی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 226
بای همه
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان