امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(25-03-2014، 14:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــیم -_____________- ..
سلااام
خوبی؟_؟
غزال روصفحه قبلونگاه کنc24

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

آگهی
(25-03-2014، 14:37)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـــــــــــــــــــــــان این آواتارت خیلی ناسه!
بزار باشع!
البت گع دوس داری!!!!!!!!!!!!!!
TongueHeart

^_^ هوممم خـودمم دوسش میـدارم -_-

(25-03-2014، 14:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــی -__- ! ؟ ..

اون -_- S ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe : گــفـتگـوے آزاد 【95】 277
من برم حاضر شم ، میخوایم بریم بیرون!
بای بکســـــــــــــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 277
گفتم سلامDodgy
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ʂհმოἶო
اخه کجا این اواتار نازه Dodgyایشه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
بچه ها بریدنظروسپاس بدیدSmile
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=97967

(25-03-2014، 14:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سلامDodgy
سلام نیوشاHeart

سپاس شده توسط #marya#
(25-03-2014، 14:38)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2014، 14:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــیم -_____________- ..
سلااام
خوبی؟_؟
غزال روصفحه قبلونگاه کنc24

خوب که چی !؟ در ضمن اسممو غلـط نگین غزل :| ..
این سیناهمش محروم میشهConfused
هی.

ب تـو چـه عـرفان!؟ -_-

حتمـن آواتـار تـو خُشگلـه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe : گــفـتگـوے آزاد 【95】 277
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
Big Grin 
(25-03-2014، 14:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه کجا این اواتار نازه Dodgyایشه
حداقل اواتارش بهترازتوئه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان