امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96

(26-03-2014، 1:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  بچه ها

سلاااام عرفی:ا

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

آگهی
(26-03-2014، 1:19)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:17)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال
اگه منم الان هوس شوور کنم تکلیف چیع؟؟« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
یه شوهر واسه ما دوتا پیدا کنید « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147

(26-03-2014، 1:17)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال
خودم برات یه کیس خوب سراغ دارم

کیع؟؟

(26-03-2014، 1:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:16)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:11)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا روژی ول کن بابا بیا قر بدیم« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147  « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147 « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
قر ت کمر فراوونع نمیدوم کجا بریزم^_^

اووووووه
نَن جون می خووای قر بدی؟؟موظب دیسک کمرت باش « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147

(26-03-2014، 1:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال

در خدمتیم

در چ خدمتی؟؟

کلا در خدمتیم

ای بابا اختیار دارید خدمت از ماس^___^
صآبر عزیز
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(26-03-2014، 1:20)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چیییییییییییییی

تا 4تا مرغ جا دارما. در اسلامم سفارش شده@_@
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(26-03-2014، 1:23)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صآبر عزیز

صابر را از کجات اوردی؟؟؟« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ERF@N
(26-03-2014، 1:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:20)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چیییییییییییییی

پس بترکی رو هم صدا کن عرفان جون « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
(26-03-2014، 1:22)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:18)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال

در خدمتیم
اصن تو برا چی اومدی قاطی دختراع؟
خجالت بکش

بألاخره هر پسری باید یه روزی بره قاطی مرغا. چرا آن روز الآن نباشه؟

اصلاح می کنم منظورش هر خروسی بود « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
الانم شبه (کله سحره)خروس خونه دیگه

خروس بی محلم خو >____<
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(26-03-2014، 1:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چیییییییییییییی

یه وقت رودل نکنی؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
مبینا منو نشناختی
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(26-03-2014، 1:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:22)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:18)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در خدمتیم
اصن تو برا چی اومدی قاطی دختراع؟
خجالت بکش

بألاخره هر پسری باید یه روزی بره قاطی مرغا. چرا آن روز الآن نباشه؟

اصلاح می کنم منظورش هر خروسی بود « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
الانم شبه (کله سحره)خروس خونه دیگه

خروس بی محلم خو >____<

منظورم همین بود ک خودت واضح تر گفتیش^__^
 سپاس شده توسط ERF@N
(26-03-2014، 1:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 1:23)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صآبر عزیز

صابر را از کجات اوردی؟؟؟« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 96 147
بابا همونی که میخوام برات تورش کنم
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان