امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 1.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101)

(30-03-2014، 20:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:30)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^
عشقولكا
عروسكا

رهـآ بت پ.خ داد ؟؟

اره گفت ميخوام باهات دوست شم
_
دل ارام برا منم بفرس

تـو چی گفتـی ؟
|:
آگهی
(30-03-2014، 20:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستـاان تو و احـمد رضـآ رو من چشم بستع براتون تعریـف میکنم ..

اصـلا صبر کنید خصوصی هـآی این دل ارام رو واستون بیارم ..

اسمت چی بود ؟ یادم رف .

بـیـآر بـیـار فیض ببریم{:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
واس منم بفرستیا
خب Undecided
داشتیم درمورد چی میحرفییم؟
[گفتگوی آزاد نسخه ی] (101) 55

(30-03-2014، 20:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:28)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:23)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18+ |:
بچه ها میخوام یه رمان بنویسم حال کنید.Big Grin

آفرین |:

داستانه خودمو احمد رضا.Big Grin

داستـاان تو و احـمد رضـآ رو من چشم بستع براتون تعریـف میکنم ..

اصـلا صبر کنید خصوصی هـآی این دل ارام رو واستون بیارم ..

اسمت چی بود ؟ یادم رف .

تعریف کن |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(30-03-2014، 20:31)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوگليا ^.^

خوبی؟ |:

خوف

(30-03-2014، 20:33)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:30)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 20:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^
عشقولكا
عروسكا

رهـآ بت پ.خ داد ؟؟

اره گفت ميخوام باهات دوست شم
_
دل ارام برا منم بفرس

تـو چی گفتـی ؟
گفتم اوكي ^.^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود!Tongue

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: #nIkI#، **دلارام**، anaki، Directioner girl، ERF@N، ~No×OnE~، آتوسا(1)، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*
 سپاس شده توسط MONA-GH
(30-03-2014، 20:35)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: #nIkI#، **دلارام**، anaki، Directioner girl، ERF@N، ~No×OnE~، آتوسا(1)، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*

رفتن
دبليو سي ^0^
6کاربر پنهان:N56:

سپاس شده توسط MONA-GH
سلااام ...ا:

یه سوال چی بهم دیگه میفرستید؟!!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان