امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(02-04-2014، 23:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تومور دارم .. دیگه باورم شُده |:

منم -_-
من ۳ تا دارم :|
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
ارع من ایسانو میشناسم ولی دگ به من هیچ ربطی ندارخسته شدم انقد دنبال اینو اون دویدم نرید نرید
اه .....
ول کنید دگ یا همه باهم برید دگ برنگردید یا نرید دو روز بعد بیاین میدونم دگ!!!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-04-2014، 23:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ((((((:
‎‏ ‏
د. اینجا یه مشت روانی جمع شدن

بلا نسبت خودم !
! انگار یه جور ویروس پیشرفته به این ملت منتقل کردن که عین بُز سرشونُ میندازن پایین و دنبال یه چیزی حرکت میکنن.
تازگیام انگاری پاچه گیری داره همه گیر میشه!
طرف بلد نیست فین دماغشو بالا بکشه اینجا توهم گنده بودن بهش دست داده و میاد کلی چرت پرت میگه!

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 69
 سپاس شده توسط ERF@N
(02-04-2014، 23:19)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:06)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:03)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب برو |:
خوش اومدي من ديگه آيسان نميشناسم |:
ميخواستم يعني ميخواستيم يه وبلاگ گالري دوستاي صميمي درس كنيم
قسمت نشد (:
گور سياه

w t f??

اینجا چی خبر شده بود؟؟

نچ نچ بابا اصن این آیسان مشکلات سگی روحی روانی داره!0ـــ0

با زمین و زمان دعوا داره!!

(02-04-2014، 23:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 22:59)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خب!!!

دوباره ساعت دوازده شد...

یه مشت *سخول جمع شدن *س شعر میگن!!!

تو چند سالته?
-ــ-
چطور؟

چهارده یا پونزده?!
هع:|
راجبع آیسان درست حرف بزنید
شما هیچ نمیدونید
پس خفه شد..زر بیخود نزنید
اون هیچ مشکلی نداره
چهارده!!

میخواستی چیکار؟؟

برا چی میخوای؟؟

کنجکاوی:|
اخه عکست به کارتت نمیخوره داش!(:
(02-04-2014، 23:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی در این موارد شاعر یه چیزی میگفتا...

آهان...

""در نیار ادا تنگارو""

ینی به عبارتی جو نده!!
(02-04-2014، 23:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ((((((:
‎‏ ‏

ما هم روش ((((:

(02-04-2014، 23:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ((((((:

الان ی سوال دارم
واقا ب شاهین نجفی بیشتر از خونوادت فک میکنی؟! -_-

چرا |: ؟ نه اول خانوادع بعد شاهین  ((((:

یس. بهرام تا به حال گوش دادی؟ اگه ندادی حتما اینجا ایران و افسوس رو دان کن
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ ، Mr.Robot
ندیدم خو -_-

من این حرفا سرم نمیشه >_____<

سوغاتی منو بده کار دارم >_____<
 سپاس شده توسط Magical Girl
(02-04-2014، 23:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ((((((:
‎‏ ‏

ما هم روش ((((:

(02-04-2014، 23:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ((((((:

الان ی سوال دارم
واقا ب شاهین نجفی بیشتر از خونوادت فک میکنی؟! -_-

چرا |: ؟ نه اول خانوادع بعد شاهین ((((:

اخه امضات چیز دیگه ای میگه ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ҐزاפــــҐ ، Mr.Robot
(02-04-2014، 23:24)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی در این موارد شاعر یه چیزی میگفتا...

آهان...

""در نیار ادا تنگارو""

ینی به عبارتی جو نده!!

شاعر ی چی دیه هم میگه
هر وخ گفتم عن تو بگو من : ))
 سپاس شده توسط mfire44
(02-04-2014، 23:23)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع من ایسانو میشناسم ولی دگ به من هیچ ربطی ندارخسته شدم انقد دنبال اینو اون دویدم نرید نرید
اه .....
ول کنید دگ یا همه باهم برید دگ برنگردید یا نرید دو روز بعد بیاین میدونم دگ!!!
آورین!!!

به افتخارش!!

دیدی منا؟؟

هر چی به من گفتی خودتی >ـــ<

آینه 0ــ0

(02-04-2014، 23:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:19)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:06)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:03)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب برو |:
خوش اومدي من ديگه آيسان نميشناسم |:
ميخواستم يعني ميخواستيم يه وبلاگ گالري دوستاي صميمي درس كنيم
قسمت نشد (:
گور سياه

w t f??

اینجا چی خبر شده بود؟؟

نچ نچ بابا اصن این آیسان مشکلات سگی روحی روانی داره!0ـــ0

با زمین و زمان دعوا داره!!

(02-04-2014، 23:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چند سالته?
-ــ-
چطور؟

چهارده یا پونزده?!
هع:|
راجبع آیسان درست حرف بزنید
شما هیچ نمیدونید
پس خفه شد..زر بیخود نزنید
اون هیچ مشکلی نداره
چهارده!!

میخواستی چیکار؟؟

برا چی میخوای؟؟

کنجکاوی:|
اخه عکست به کارتت نمیخوره داش!(:

دیگه...

قیافه ی همه که قرار نیست سنه خودشونو نشون بده!!!

منم مشکلات داشتم اینطوری شدم!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان