امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】

من صدبار گفتم اسمم عاطفه ست.Big Grin
آگهی
(04-04-2014، 15:39)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـیـشـکـس دوسـم نـداره ا:

چـه جـالـب ا:

اِهـِــم!!!
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D ، ✘v!☻lent girl✘
پی چرا نوشتی دلارام Big Grin
(04-04-2014، 15:39)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صدبار گفتم اسمم عاطفه ست.Big Grin

با اجازت اونموقع که گفته بودی من نبودم.منم که علم قیب ندارم.
(04-04-2014، 15:36)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 15:34)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 15:33)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 15:30)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 15:28)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین یه منم نمی ارزی -_-

به اعتماد به نفست بگو از اسمون بیاد پایین باهاش اشنا شیم

جریان چیه؟من عکسه رو ندیدم.چی بود؟
هیچی ویرایش کردم دیهBig Grin

تو بگو چی بود.من دیگه کاریت ندارم.

سلام دلارام.

عکسه خعلی ضایع بود مث دختر ترشیده ها
بسه مسخره کردنBig Grin
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 169

(04-04-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 15:39)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه جـالـب ا:

اِهـِــم!!!

اوهـــوم !!!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
وااااااای....وای وای....بسع!

بآی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-04-2014، 15:41)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه جـالـب ا:

اِهـِــم!!!

اوهـــوم !!!

اَهـِـیـن!!
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D ، ✘v!☻lent girl✘

چـه جـالـب ا:

من دارمHeart

سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D
امـضـام بـه گـ* رفــت ا:

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان