امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

هـلـن یـکـم اخـلـآق چـیـزیـت رو درسـت کـن دیـه بیشتر از ده بـار بـن شـدی||:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، † αƖιєη †
آگهی
(05-04-2014، 18:05)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــلن >_< بیـنم ای بـابـا بزار آن شـَم .. !!

بابا من به خدا هلن نیستم
باور کن crying
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(05-04-2014، 18:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
امروز چه روزی بود:|
بعد از یه مدت عشق و حال خیلی دیگه ضایعست:V
اصن حوصله کلاس نداشتم!-__-
راستی سلام( :
آهورآ..! (:

رکی(:..!

به نظر شما به من عینک طبی میاد?|:
فک کنم باید عینک بزنم!
شـبـیـه دکـتـرهـآ مـیـشـی!|:

آره!
فک کنم-__-
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بزار برم چت ببینم چی میگه بیام
(05-04-2014، 18:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
راستی سلام( :
آهورآ..! (:

فک کنم باید عینک بزنم!

بت نمیاد |:
مثبت میشی D:

مثبت?|:
اونم من?|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(05-04-2014، 18:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
راستی سلام( :

تغییر را احساس کنید ^_^

Big Grin
سگت بامزه بود!
جعفر رو دیدی?

آره خعلی باحال بود Big Grin
جعفر اسمشه ؟ =ا

آره(:
ستاره گندت مبارکBig Grin
تو هم ستارت مبارک [:
(05-04-2014، 18:06)عشخولک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:05)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من به خدا هلن نیستم
باور کن crying
کـی بـآ تو بود !؟ ..

مـنظورم هـلنی کــ داره سپـآس مـیده /: ..
 سپاس شده توسط عشخولک ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(05-04-2014، 18:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
راستی سلام( :

هُـلـو|:

سـتـآرت رو الـان دیدم|:

خسته نباشی(:
خدایا این اسپم رو ازاد بفرما!
اونوقت من این همه ستاره خواهم داشتBig Grin
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مـیـخـوای بگی ارسـآل هـای من اسپمه؟آره آرع آرررع>_<

*** *** ؟؟؟ >___<

[آب و هـوای مـدرسـه رو مـغـزم تـاثـیـر منفی ایجاد کـرده||:]
(05-04-2014، 18:04)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
راستی سلام( :
آهورآ..! (:

فک کنم باید عینک بزنم!
ددـــــــــــــــــــــــی >________<
جــون عــمت عـینک نـزن ): زشــت میشی .. |:

دخی>_<
نمیزنمBig Grin
از چهار چشمی بودن خوشم نمیاد9_6
(05-04-2014، 18:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:06)عشخولک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من به خدا هلن نیستم
باور کن crying
کـی بـآ تو بود !؟ ..

مـنظورم هـلنی کــ داره سپـآس مـیده /: ..

خیلی ممنون
میبینم هلن حق داره اعصابش خراب باشه .
شما با همه اینطورین یا فقط ب من بدین
هلنننننننننcrying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان