امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(05-04-2014، 18:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:04)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی(:..!

به نظر شما به من عینک طبی میاد?|:
فک کنم باید عینک بزنم!
ددـــــــــــــــــــــــی >________<
جــون عــمت عـینک نـزن ): زشــت میشی .. |:

دخی>_<
نمیزنمBig Grin
از چهار چشمی بودن خوشم نمیاد9_6
آهـــــورآ ؟!؟ 0_o
69؟ |:
حرف زش زدی؟! /:
جییغغغغ راس مـیـگـه|:تـآزه ایـن عـدد عـدد مـورد عـلـآقـه ی هـری هـم هست|||:

عه
اون 69 هس!
من اینطوری کشیدم9_6
این ینی ادمی که گیجهBig Grin
حالا میخواین این 69 رو براتون تحلیل کنم?Tongue
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
سَلـــــــــآم...

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 86
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(05-04-2014، 18:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
امروز چه روزی بود:|
بعد از یه مدت عشق و حال خیلی دیگه ضایعست:V
اصن حوصله کلاس نداشتم!-__-
راستی سلام( :

هُـلـو|:

سـتـآرت رو الـان دیدم|:

خسته نباشی(:
خدایا این اسپم رو ازاد بفرما!
اونوقت من این همه ستاره خواهم داشتBig Grin
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مـیـخـوای بگی ارسـآل هـای من اسپمه؟آره آرع آرررع>_<

*** ***  ؟؟؟ >___<

[آب و هـوای مـدرسـه رو مـغـزم تـاثـیـر منفی ایجاد کـرده||:]
منو چی میگی پس |:
امروز مدرسه افتضاح بود |:
نزدیک بود اخراج شم |:
با یکی دعوام شد |:
رفتم رو دیوار مدرسه نوشته محمد رضا ( bf اِش ) ل*شیه :|
اونم نوشت لآشی عمته ج*کش |:
نوشتم ننته ک*نی من مثل تو نیستم که .... Angel
بعد همه ی اینارو با ماژیک نوشتیم |:
اونم ماژیک سی دی |:
ناظم و مدیر و معلم و همــــــــــــه اومدن دیدن |:
منو بردن دفترو مامانم اومد مدرسه و اصـــن یه وضعی بودآ |:
به چیز خوری افتاده بودم |:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بای
Undecided
(05-04-2014، 18:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:04)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی>_<
نمیزنمBig Grin
آهـــــورآ ؟!؟ 0_o
69؟ |:
حرف زش زدی؟! /:

عه
اون 69 هس!
من اینطوری کشیدم9_6
ددی از این بــدتر -_-
(05-04-2014، 18:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـخـوام درس بـخـونـم||:

تـصـمـیـمم جـدیـه!-__-

دافـس((:

افرین!
خدافسBig Grin

(05-04-2014، 18:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی>_<
نمیزنمBig Grin
آهـــــورآ ؟!؟ 0_o
69؟ |:
حرف زش زدی؟! /:

عه
اون 69 هس!
من اینطوری کشیدم9_6
ددی از این بــدتر -_-

مگه بده یه ددیه روشنفکر داری?o_o"
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
خو آدم نـباید جـواب پــسرای ********* دآد !؟ ..

تـا رفتم تو روم 3 تـا خصوصی ..

بــآ اسم شPISHI JOON یکی اومده گفته میو میو |: گفتم زر اضافی نزن ..

یکی دیگه سلام عزیزم خوبی گفتم گمشو ..

یکی دیگه سلاممم گفتم زر اضافی ممنوع ..

آخ شــُدم Big Grin

(05-04-2014، 18:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـصـمـیـمم جـدیـه!-__-

دافـس((:

افرین!
خدافسBig Grin

(05-04-2014، 18:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـــــورآ ؟!؟ 0_o
69؟ |:
حرف زش زدی؟! /:

عه
اون 69 هس!
من اینطوری کشیدم9_6
ددی از این بــدتر -_-

مگه بده یه ددیه روشنفکر داری?o_o"
آره -_- ..
هلـــــــنcryingcrying
رُژژژژژژژژژِیcryingcrying
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

(05-04-2014، 18:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم باید عینک بزنم!

دخی>_<
نمیزنمBig Grin
آهـــــورآ ؟!؟ 0_o
69؟ |:
حرف زش زدی؟! /:
آخ آخ آخ |:

(05-04-2014، 18:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 17:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
راستی سلام( :
آهورآ..! (:

فک کنم باید عینک بزنم!
خــوبـیـع؟ (:

نــع |:
فـک نـکـنــم |:

خوبم!
تو چطوری?(:

حالا اگه خدای نکرده نمره چشمم به عینک بود و گرفتم
براتون یه عکس با عینک میزارمBig Grin
ولی اگه مسخره نکنید-__-
افتضاح ^_^
ما غلط بکنیم مسخره کنیم -_-
شماره عدسیت چنده؟ /:

تـصـمـیـمم جـدیـه!-__-

دافـس((:
خر خونی؟ 0_o
باشه ^_^
بای (:

دخی>_<
نمیزنمBig Grin
آهـــــورآ ؟!؟ 0_o
69؟ |:
حرف زش زدی؟! /:

عه
اون 69 هس!
من اینطوری کشیدم9_6
آره آره ^_^
توش موندی منم برای تحلیل کردن کمکت میکنم ^_^
(:

(05-04-2014، 18:15)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـــــــــآم...
ســـــــــــحـــر ^_^
خوبیع؟ (:
(05-04-2014، 18:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 18:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف!
راستی سلام( :

هُـلـو|:

سـتـآرت رو الـان دیدم|:

خسته نباشی(:
خدایا این اسپم رو ازاد بفرما!
اونوقت من این همه ستاره خواهم داشتBig Grin
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مـیـخـوای بگی ارسـآل هـای من اسپمه؟آره آرع آرررع>_<

*** ***  ؟؟؟ >___<

[آب و هـوای مـدرسـه رو مـغـزم تـاثـیـر منفی ایجاد کـرده||:]
منو چی میگی پس |:
امروز مدرسه افتضاح بود |:
نزدیک بود اخراج شم |:
با یکی دعوام شد |:
رفتم رو دیوار مدرسه نوشته محمد رضا ( bf اِش ) ل*شیه :|
اونم نوشت لآشی عمته ج*کش |:
نوشتم ننته ک*نی من مثل تو نیستم که .... Angel
بعد همه ی اینارو با ماژیک نوشتیم |:
اونم ماژیک سی دی |:
ناظم و مدیر و معلم و همــــــــــــه اومدن دیدن |:
منو بردن دفترو مامانم اومد مدرسه و اصـــن یه وضعی بودآ |:
به چیز خوری افتاده بودم |:

چه فحش تو فحشی شد|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان