امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

وایی
هلن و روژینا چه قدر بد حرفیدنAngry
هلن ازتو توقع نداشتم
تاحالا ندیده بودم 1نویسنده محروم شه
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 99

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
من بـرم .. درس بـنویســم اَه >_<
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(05-04-2014، 19:14)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:13).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:10)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:09).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:07)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم ادبیات کل کتابو امتحان داریم فردا cry girl
تو برا چی ؟؟؟
ریاضی ننوشتم
تاریخ نخوندم!
باز بابام بام لج کردع
هی بم میگع معتاد!!!
اه
من ک معتاد نیستم!
هههههههههههههههع 
معتاد چی ؟؟؟؟؟

اینترنت!!!
هیم منم همین طور ^_^

اِ فک کردم فقط من اینطورم-__-
البته بابام بهم کاری نداره مامانم بم میگه معتاد>_<
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، ✘v!☻lent girl✘
(05-04-2014، 19:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی
هلن و روژینا چه قدر بد حرفیدنAngry
هلن ازتو توقع نداشتم
تاحالا ندیده بودم 1نویسنده محروم شه

خعلی از نویسنده ها محروم شدن |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ツClas$i☪ J☯ ツ
سلآم ^.^
(05-04-2014، 19:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی اَمیـر
چی شده نمیحرفی؟؟|:

پـیشی زبـونش و خورده ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ツClas$i☪ J☯ ツ
همه بن شدن.....
-____-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
مـنـم ایـنـجـآ بـرگ چـغـنـدرDodgy
(05-04-2014، 19:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقش هویج رو دارم اینجا چه جالب (=

نه اینکه من ندارم|:

خاله باهم نحرفیدیما -__-

خوبی ؟ :*
چه خبر از عشقم جاستین؟؟^_^
|: نه شوهر تو|=

طلاق گرفتیم -__-
با رکی رابطه داشت |=

عه؟|=
وااااای
از رُکی انتظار نداشتم>_<
اگه طلاق گرفتی من برم ازدوارج^_^
نه نمیرم|:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، First Star
(05-04-2014، 19:23)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:14)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:13).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:10)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 19:09).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی ننوشتم
تاریخ نخوندم!
باز بابام بام لج کردع
هی بم میگع معتاد!!!
اه
من ک معتاد نیستم!
هههههههههههههههع 
معتاد چی ؟؟؟؟؟

اینترنت!!!
هیم منم همین طور ^_^

اِ فک کردم فقط من اینطورم-__-
البته بابام بهم کاری نداره مامانم بم میگه معتاد>_<
فقطی مامان و بابا تون نیستن بیاین اومندن زود بلند شین =) .. من این طوریم .. اون موقـع بابام اومده گفته : چــه عـجب غزل خـانوم امروز کم رف اینتـرنت ^_^
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Brooklyn Baby ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان