امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(05-04-2014، 20:35)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:30)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژینا احتمالا اگه با هم دوست شیم و عذر خواهی کنیم در میایم
مثلا  چن روز پیش من و  no name دعوا کردیم ولی  من به  مدیرا گفتم پشیمونم و... برگشتم باشع ؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119

Na name
عخش من .___.
با عخش من دعوا کردی؟! >_<

یــه دعــوا دیــگه !! -__- ((:
نه بابا اونجوری دیگع نبود من از عذر خواستم تارایی
من و رژی الان دوستیم؟

(05-04-2014، 20:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:
مــن از ایــن صــحنه هــا دوس دارم !! ^_^ ((: |:
حــالا هـمو مــاچ کــنید !! <:
یکی منو بگیره تو عمرم احساساتی شدم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119
پس الکی کردید؟Dodgy
آهان روژی چرا منو تو اکانت قبلی حذفم کردی؟:angry2:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119

آگهی
افرین،با عخش من خوب رفتار کنید -___-
سوغاتیشو ندادم عذاب وجدان دارم ،_،
_ _*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط perfect g ، ҐزاפــــҐ
(05-04-2014، 20:36):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نام کاربریه خودمو میخوام=(
الان بیشتر از نام کاربری دوستیه تو برام بیشتر اهمیت دارع گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119
بگو دوستی یا نع گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119
(05-04-2014، 20:35)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی روژی و هلن اشتی کردن نینای نای لالا بیاین بااین آهنگ برقصیم:498:

مبارک باشه
به من چه ربطی داره؟
-__-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(05-04-2014، 20:35):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:33)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سووولآم ....
اینجآع چع خبرع؟؟

رکیییی=((((
منم روژینا=(((
عشخم=((((((((
خوبی؟؟
چی شدع؟
گلم چرآع محروم شدی؟؟
یکی توضیع بدع=)))))))))
بابا آقا ایمان:
هلن میخواست با روژی اشتی کنه روژی هم شروع کرد به فحش و...
بعد هلنم داد و بعد دعوا و محروم همین.

سپاس شده توسط Wanton
می خوام گریه کنم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119
عععععععععععععععععگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119:rum::rum::rum::rum:
(05-04-2014، 20:37)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:36):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نام کاربریه خودمو میخوام=(
الان بیشتر از نام کاربری دوستیه تو برام بیشتر اهمیت دارع گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119
بگو دوستی یا نع گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 119
دوستم♥
ولی من نام کاربریمو از جونمم بیشتر دوس دارم=(
 سپاس شده توسط perfect g
(05-04-2014، 20:36)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توضیح بدید چی شده ..
مــثه هـــمیشه دعــوا !! |:

(05-04-2014، 20:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع میشه از محرومیت درشون بیاری! ؟ . . .
مــن مـحرومشون نــکردم! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Wanton
نیکـــــی ^.^ کـآرم داشــتی !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان