امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(05-04-2014، 20:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــآطی از لولو پـرسیدی آقـآ صـآبر خوشـمزه بود ! ؟ . . . .

هـوممم گـفـت خیلی خوشمزه بود^_-

کوفــتش شــه بیژور -.^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(05-04-2014، 20:43)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:42)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرفای بد یاد گرفتم
محرومیت حقشونه :|

خیلی ناراحتی دیگه نیا فلش
هر وقت گفتن عن تو بگو من -_-
(05-04-2014، 20:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:45)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم شرایط مساعده!
اغا صابر احساساتی نیس؟
|: نیدونم |: بــهــش نمــیاد -_-
اتفاقا خیلی مهربونه ^__^
بزار براش موضوع رو توضیح بدم بزار برم چن تا ارسال بدم بلکه شد پیام خصوصی بدم
(05-04-2014، 20:46)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی کاشکی فیلم هندی بود

فـآزی خیلخب بابا این چیز بازیا چیه گـریه گـریه!-__-
نمیخوام غیبت کنم بسه دیه اشکم دراومد
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 123

(05-04-2014، 20:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژي هلن اقا صابر و هيچكس نمتونه ..|:
دلم نمياد بگم cry girl
آغــآ صـآبر از هـممون بــزرگ >_< اَه .. اگه انـدازه خودمون بود من میتونســتم ..
رژی زنده ای؟

(05-04-2014، 20:47)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خدا یکی نیشگونم بگیره!
تا صب نمیتونم بخوابم میدونید من خیلی بدجنسم؟
هاه باور کردید؟
دروغ1آوریل بود!
هان؟
دوستمو میخوام .-.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
صبر کـنید برم به آغـآ صابر خصوصی بدم بیاد گفتگو هـممون الـتماس کنیم ! ؟ ..
 سپاس شده توسط perfect g
(05-04-2014، 20:48)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:43)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:42)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرفای بد یاد گرفتم
محرومیت حقشونه :|

خیلی ناراحتی دیگه نیا فلش
هر وقت گفتن عن تو بگو من -_-
یه دعوا دیگه
"ما به قاضی نیاز داریم!"
بزار به مرضی پ.خ کنم فردا ببینه
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 123

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان