امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

یکی فقط به اغایه صابر بگه بیاد گفتگو من خودم راضیش میکنم من نمی تونم خصوصی بدم زوود! >__<
آگهی
(05-04-2014، 20:47)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــآطی از لولو پـرسیدی آقـآ صـآبر خوشـمزه بود ! ؟ . . . .

هـوممم گـفـت خیلی خوشمزه بود^_-
فعلا اغا صابر از تویه شکم لولو مارو محروم کردع =ا
نکنه عمو هم به لولو تبدیل شدع ؟:vil:
cryingcryingcryingcryingcry2cry2cry2:hlp::hlp:
من می ترسم cryingcryingcryingcrying

اِوااا بـه من چـه خـو؟!):

هـلـن جـان دِ آخـه خـار مـن مگه بـار اولـتـه مـحـروم شـدی انـقـد جَـو میدی؟!|:

یه ده بـاری جمعـا مـحـروم شـدی فک کنم!|||:

(05-04-2014، 20:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستمو میخوام .-.

بـآهـاش صحبت کن!"_"
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
امروز 07:44 PM
تا فردا صب اون بر نمی گرده باور کنید =((
میگم دروغ آوریل بودDodgy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 124

سپاس شده توسط perfect g
(05-04-2014، 20:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام غیبت کنم بسه دیه اشکم دراومد

الـآن من یه نتیجه ی جالب پی بـردم!

آواتـآرت سـر نـداره+_-
صـابر بـآس آن بـآشه خصوصی بـدم =|
من مجبور میکنم اقا صابرو

(05-04-2014، 20:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:47)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2014، 20:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستمو میخوام .-.

بـآهـاش صحبت کن!"_"
اغا من الان فسیل انجمنما!
از اول من شمردم 6 بار محروم شدم البته فک کنم =ا
بیشتر از 6 تا نیس!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-04-2014، 20:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستمو میخوام .-.

بـآهـاش صحبت کن!"_"

من چرا؟!خودش حرف بزنه ، هی من بش هیچی نمیگم پرروتر میشه .. حقم با منه،عه!! >_____<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط perfect g ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فک کنم100بار به هرحال هلن زبونم لال اکانتت تا ابد محروم شد منو بنداز تو لیستتAngel

سپاس شده توسط perfect g

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان