امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(06-04-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:00)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 19:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 19:50)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نگفت تره خورد کنن . . .
تازه منم نمی خوام از این انجمن برم
ولی زیادم خوشم نمیاد هر کی مث برده حرف یکی رو قبول کنن !
فعلا کور نیستم دارم میبینم که از (( افرادی )) دستور صادر شدع که با من حرف نزنن فک کردی حرفاتونو نخوندم تو گفتگو وقتی من نیستم چیا گفتین ؟
حالا هرچی که هست بین من و عوسی ها تموم شدع حالا هر جور راحتی می خای برو بازم پشت سرم بنویس تعارف نمی کنم ^__^
پارمیدا میگم تو هم از دستور پیروی کنی مث مونا و مرضی و نورا فوقه!
بای ~_~

هلن نخواستم چیزی بگم ولی مجبورم کردی
ببین اینجا مسئولیتش با خودِ آدمه من تو پ.خ ها حرفایی شنیدم ولی خفه خون گرفتم به خاطر خودم
ولی اگه میخوای خودتو جورِ دیگه ای جلوه بدی به بقیه مربوط نیس
تقریبا نصف انجمن با تو دوستنو تو رو میشناسن پس مواظب شخصیتت باش جوجو^_^

آجی آخه تو ناراحت نمیشیـ؟
طرف بیاد تو گفتگو ازت یه عالمه بد بگه هنوز کارایی رو هم که نکردی رو بگی کردع بعد همه هم بگن چراع به رژینا اینارو گفتی؟
می خوای مدرک بدم ؟
می دونم عزیزم ولی من اون روز می خواستم باهاش دوست شم ولی فکر کنم حرفاشو شنیدی حتی اینستاگرام رو به صابر گفتم بلکه رابطه ی من و رژینا خوب شه اما بسم الله شروع کرد به فحش دادن . . .
می دونم الان میگی به من چه ...
پس لازم نیس توضیح بدم . . .
مرضی جون من می دونم تو هم خیلی خیلی خوبی ولی از وقتی آن شدم هیچی باع وللش فقط الان دلم خیلی پره بهتره حرف نزنم که گند می زنم به همچی
باشع عزیزم ؟ =((

من شاهد دعوا بودم-_-
همه حرفاتونو دیدم-_-
اما شما فک میکنید بچه اید|:
تو باید ول میکردی بزرگ تری ....
آخه ارزش ندارع که...

حالا هم قضیه تموم شده بس کنیم بهترع

هیییـ . . .
آجی یه قولی بهم می دی ؟
منم قول قول میدم که دیگه حرفشو نزنم باشع ؟
وقتی رژینا اومد و پشت سرم حرف زد خودتون شاهد باشید چه ادم چن نقطه ایه باشع ؟
فقط اگه اومد و پشت سرم گفت ؟ =((؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(06-04-2014، 20:09)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:00)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 19:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 19:50)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نگفت تره خورد کنن . . .
تازه منم نمی خوام از این انجمن برم
ولی زیادم خوشم نمیاد هر کی مث برده حرف یکی رو قبول کنن !
فعلا کور نیستم دارم میبینم که از (( افرادی )) دستور صادر شدع که با من حرف نزنن فک کردی حرفاتونو نخوندم تو گفتگو وقتی من نیستم چیا گفتین ؟
حالا هرچی که هست بین من و عوسی ها تموم شدع حالا هر جور راحتی می خای برو بازم پشت سرم بنویس تعارف نمی کنم ^__^
پارمیدا میگم تو هم از دستور پیروی کنی مث مونا و مرضی و نورا فوقه!
بای ~_~

ببین اینجا مسئولیتش با خودِ آدمه من تو پ.خ ها حرفایی شنیدم ولی خفه خون گرفتم به خاطر خودم

طرف بیاد تو گفتگو ازت یه عالمه بد بگه هنوز کارایی رو هم که نکردی رو بگی کردع بعد همه هم بگن چراع به رژینا اینارو گفتی؟
می خوای مدرک بدم ؟
می دونم عزیزم ولی من اون روز می خواستم باهاش دوست شم ولی فکر کنم حرفاشو شنیدی حتی اینستاگرام رو به صابر گفتم بلکه رابطه ی من و رژینا خوب شه اما بسم الله شروع کرد به فحش دادن . . .
مرضی جون من می دونم تو هم خیلی خیلی خوبی ولی از وقتی آن شدم هیچی باع وللش فقط الان دلم خیلی پره بهتره حرف نزنم که گند می زنم به همچی
باشع عزیزم ؟ =((

من شاهد دعوا بودم-_-
همه حرفاتونو دیدم-_-
آخه ارزش ندارع که...

هیییـ . . .
آجی یه قولی بهم می دی ؟

اگر خلاف قانون عمل کرد متاسفانه جوابشو میدم>_<
 سپاس شده توسط perfect g
(06-04-2014، 20:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین هلن من گفتم هنو محرومی بعد گف دهنتو ببند تقصیر توئه این فحش نیست؟
درضمن گف محرومیتم تقصیر هلن و پارمیداس
گف من بی گناهم

هییـ...
میبینی؟
خودت شاهدی ؟
من موندم این پیر شه
چی میشه>؟؟؟
اصن ولش کن الانمن فقط یه چیز فهمیدم
تو این انجمن بهترین دوستارو دارم
مخصوصا
تو
مرضی
نورا
آوا
کیانا
رکی
غزلی
نیکی
مینام
زهرا
3 تا فاطی ها و..................
این سومین دشمنم تو کل عمرمه
اولی هلنا
دومی اشکان
سومی رژینا
چهارمی هم تا اخر عمرم وجود ندارع
هر سهتاشونم تویه یادگاری هایه من سوختن!
رژینا همین الان و همین جا . . .

عاشقتونم بچه ها ^__♥
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
مشکلتون اینه هنوزم نمیخاین دی بردارین از همه چییییییییییییییه این دعوا..!
- از هم اکنون בر صورت مشاهده ے هرگونه توهین ؛ تیکه انـבاختن ، و موارد امثال آن با ڪاربر متخلف برخورב خواهد شد ..
این کارای شما همینه فکر عواقبش باشین ویلا بد میشع..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، pink lady ، perfect g
(06-04-2014، 20:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:09)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوای مدرک بدم ؟
باشع عزیزم ؟ =((

من شاهد دعوا بودم-_-
همه حرفاتونو دیدم-_-
آخه ارزش ندارع که...

هیییـ . . .
آجی یه قولی بهم می دی ؟

اگر خلاف قانون عمل کرد متاسفانه جوابشو میدم>_<

نع عشخم اصن تو خودتو در گیر نکن منم دیگه رژینایی نمیشناسم
خیلی یخیلی هم خوشحالم که دوستی مثل تو دارم
عاشقتم ♥_♥HeartHeart
(06-04-2014، 20:07)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:04)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:00)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب هلن روژی باید این حرفارو میزد چون تقصیر خودشه که الان محرومید و اومده گفته تقصیر منه.

کجا اومد گف؟
منظورت همون حرفای مسخرس؟
یا اون دروغ خانوادش؟
همش گف به خانوادش توهین کردی منم فک کردم تو آبزیر کاهی
فک کردم مار خوش خط و خالی

اخه می دونی به چی میسوزم ؟
حداقلمی گفتم الان جشن گرفته بودم دارع به همه واقیتو میگه الان میبینم نگفتم خودشم دارم می سوزم
همه هم دارن فک می کنن که من به خانوادش توهین کردم =اا
پس برای چی میگه توهین کردی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 199

سپاس شده توسط perfect g
(06-04-2014، 20:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

- از هم اکنون בر صورت مشاهده ے هرگونه توهین ؛ تیکه انـבاختن ، و موارد امثال آن با ڪاربر متخلف برخورב خواهد شد ..

هوممم-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا بـ ـآی-_-
دعوا شده؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، perfect g
(06-04-2014، 20:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجی جون من الان چن مینه دیگه نه رژِینایی میشناسم نه موضوع دعوا رو میدونم ^__^
فقط خیلی خیلی خوشحالم که تویه این انجمن هستم و دوستایی مثل شوما دارم!!!
فوقه !!!
فوق ♥♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان