06-04-2014، 20:09
(06-04-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2014، 20:00)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2014، 19:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2014، 19:50)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی نگفت تره خورد کنن . . .
تازه منم نمی خوام از این انجمن برم
ولی زیادم خوشم نمیاد هر کی مث برده حرف یکی رو قبول کنن !
فعلا کور نیستم دارم میبینم که از (( افرادی )) دستور صادر شدع که با من حرف نزنن فک کردی حرفاتونو نخوندم تو گفتگو وقتی من نیستم چیا گفتین ؟
حالا هرچی که هست بین من و عوسی ها تموم شدع حالا هر جور راحتی می خای برو بازم پشت سرم بنویس تعارف نمی کنم ^__^
پارمیدا میگم تو هم از دستور پیروی کنی مث مونا و مرضی و نورا فوقه!
بای ~_~
هلن نخواستم چیزی بگم ولی مجبورم کردی
ببین اینجا مسئولیتش با خودِ آدمه من تو پ.خ ها حرفایی شنیدم ولی خفه خون گرفتم به خاطر خودم
ولی اگه میخوای خودتو جورِ دیگه ای جلوه بدی به بقیه مربوط نیس
تقریبا نصف انجمن با تو دوستنو تو رو میشناسن پس مواظب شخصیتت باش جوجو^_^
آجی آخه تو ناراحت نمیشیـ؟
طرف بیاد تو گفتگو ازت یه عالمه بد بگه هنوز کارایی رو هم که نکردی رو بگی کردع بعد همه هم بگن چراع به رژینا اینارو گفتی؟
می خوای مدرک بدم ؟
می دونم عزیزم ولی من اون روز می خواستم باهاش دوست شم ولی فکر کنم حرفاشو شنیدی حتی اینستاگرام رو به صابر گفتم بلکه رابطه ی من و رژینا خوب شه اما بسم الله شروع کرد به فحش دادن . . .
می دونم الان میگی به من چه ...
پس لازم نیس توضیح بدم . . .
مرضی جون من می دونم تو هم خیلی خیلی خوبی ولی از وقتی آن شدم هیچی باع وللش فقط الان دلم خیلی پره بهتره حرف نزنم که گند می زنم به همچی
باشع عزیزم ؟ =((
من شاهد دعوا بودم-_-
همه حرفاتونو دیدم-_-
اما شما فک میکنید بچه اید|:
تو باید ول میکردی بزرگ تری ....
آخه ارزش ندارع که...
حالا هم قضیه تموم شده بس کنیم بهترع
هیییـ . . .
آجی یه قولی بهم می دی ؟
منم قول قول میدم که دیگه حرفشو نزنم باشع ؟
وقتی رژینا اومد و پشت سرم حرف زد خودتون شاهد باشید چه ادم چن نقطه ایه باشع ؟
فقط اگه اومد و پشت سرم گفت ؟ =((؟؟؟؟؟