امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(06-04-2014، 20:14)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:09)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:00)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجی آخه تو ناراحت نمیشیـ؟
طرف بیاد تو گفتگو ازت یه عالمه بد بگه هنوز کارایی رو هم که نکردی رو بگی کردع بعد همه هم بگن چراع به رژینا اینارو گفتی؟
می خوای مدرک بدم ؟
می دونم عزیزم ولی من اون روز می خواستم باهاش دوست شم ولی فکر کنم حرفاشو شنیدی حتی اینستاگرام رو به صابر گفتم بلکه رابطه ی من و رژینا خوب شه اما بسم الله شروع کرد به فحش دادن . . .
می دونم الان میگی به من چه ...
پس لازم نیس توضیح بدم . . .
مرضی جون من می دونم تو هم خیلی خیلی خوبی ولی از وقتی آن شدم هیچی باع وللش فقط الان دلم خیلی پره بهتره حرف نزنم که گند می زنم به همچی
باشع عزیزم ؟ =((

من شاهد دعوا بودم-_-
همه حرفاتونو دیدم-_-
اما شما فک میکنید بچه اید|:
تو باید ول میکردی بزرگ تری ....
آخه ارزش ندارع که...

حالا هم قضیه تموم شده بس کنیم بهترع

هیییـ . . .
آجی یه قولی بهم می دی ؟
منم قول قول میدم که دیگه حرفشو نزنم باشع ؟
وقتی رژینا اومد و پشت سرم حرف زد خودتون شاهد باشید چه ادم چن نقطه ایه باشع ؟
فقط اگه اومد و پشت سرم گفت ؟ =((؟؟؟؟؟

اگر خلاف قانون عمل کرد متاسفانه جوابشو میدم>_<

نع عشخم اصن تو خودتو در گیر نکن منم دیگه رژینایی نمیشناسم
خیلی یخیلی هم خوشحالم که دوستی مثل تو دارم
عاشقتم ♥_♥HeartHeart

آخه دعوای شما دوتا داره همه رو درگیر میکنه!
 سپاس شده توسط perfect g
آگهی
(06-04-2014، 20:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:07)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:04)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:00)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب هلن روژی باید این حرفارو میزد چون تقصیر خودشه که الان محرومید و اومده گفته تقصیر منه.

کجا اومد گف؟
منظورت همون حرفای مسخرس؟
یا اون دروغ خانوادش؟
همش گف به خانوادش توهین کردی منم فک کردم تو آبزیر کاهی
فک کردم مار خوش خط و خالی

اخه می دونی به چی میسوزم ؟
حداقلمی گفتم الان جشن گرفته بودم دارع به همه واقیتو میگه الان میبینم نگفتم خودشم دارم می سوزم
همه هم دارن فک می کنن که من به خانوادش توهین کردم =اا
پس برای چی میگه توهین کردی؟

کدوم توهین ؟
من اصلا دیگه نمی دونم با کی دعوا کردم اصلا موشوع چی بود و... ^__^
مش پاک شدع پاک شدع!

درضمنم!
این دروغ اوریل نیستاااا!
ههه ^__^
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(06-04-2014، 20:15)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلتون اینه هنوزم نمیخاین دی بردارین از همه چییییییییییییییه این دعوا..!
- از هم اکنون בر صورت مشاهده ے هرگونه توهین ؛ تیکه انـבاختن ، و موارد امثال آن با ڪاربر متخلف برخورב خواهد شد ..
این کارای شما همینه فکر عواقبش باشین ویلا بد میشع..

هوممم-__-
ارع اون سری هم من
زارش دادم گفگو جای این حرفا نی |:
یتی اینو باید بفهمن |: ادب تو نت هم حکم میکنه!
فشایی که از رو دوستی میدیم فرق داره زمین تا اسمون!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، Brooklyn Baby
آواتارم خوبه
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 200
(06-04-2014، 20:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا شده؟

دعوای دخترونه||:
واییی راستی مهیییییی !
از صب هی می خوام بگم نیستی
عزیزم تولدت مبارک ♥♥

(06-04-2014، 20:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:14)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:09)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شاهد دعوا بودم-_-
همه حرفاتونو دیدم-_-
اما شما فک میکنید بچه اید|:
تو باید ول میکردی بزرگ تری ....
آخه ارزش ندارع که...

حالا هم قضیه تموم شده بس کنیم بهترع

هیییـ . . .
آجی یه قولی بهم می دی ؟
منم قول قول میدم که دیگه حرفشو نزنم باشع ؟
وقتی رژینا اومد و پشت سرم حرف زد خودتون شاهد باشید چه ادم چن نقطه ایه باشع ؟
فقط اگه اومد و پشت سرم گفت ؟ =((؟؟؟؟؟

اگر خلاف قانون عمل کرد متاسفانه جوابشو میدم>_<

نع عشخم اصن تو خودتو در گیر نکن منم دیگه رژینایی نمیشناسم
خیلی یخیلی هم خوشحالم که دوستی مثل تو دارم
عاشقتم ♥_♥HeartHeart

آخه دعوای شما دوتا داره همه رو درگیر میکنه!

تو قاطی نشو
تازه من دیگه هیچ نمی دونم با کی دعوا کردم همشو از ذهنم پاک کردم!
ولللللللششششششششش کن ^__^ !
راستی جایی برایه اواتار سراع نداریع ؟

(06-04-2014، 20:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا شده؟

نع !

ستارع کیه ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
دعوای دخترونه بعـــلع
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 200
 سپاس شده توسط perfect g ، Brooklyn Baby
(06-04-2014، 20:20)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوای دخترونه بعـــلع

نصیبت نشه!
عمرا
ابدا
اصلا
و
.
.
.Big GrinBig GrinBig Grin
خخخخخخ

Boy band "JJCC" have just made their debut, but there has been a lot of hype around them for months. This is thanks to their manager- who is non other than kung fu Star Jackie Chan.

Chan was meticulously involved in the group’s formation and training and has been encouraging and providing guidance for them. JJCC is made up of 5 young men- four who are South Korean and one is Australian-Chinese. The leader of the band, SimBa explains that their name JJCC stands for "Jackie Chan Joint Culture", meaning that they aim to spread K-POP culture with the help of Jackie Chan.

The group made their debut in Seoul last month on the popular South Korean music show, "M Countdown." Their first single, "At First," is a hip hop/rap love ballad. Although the group made their debut in Seoul, they have their eyes firmly planted on the rest of the world. "JJCC" will soon be heading to China to promote their debut single.

Editor:Kiki | Source: Agencies

واییییییییییی یکی منو بگیره دارم پرواز میکنم از خوشحالی AngelAngelAngel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
HoOoOoOoOoO
سلامBig Grin
 سپاس شده توسط perfect g ، Brooklyn Baby
مرسیییییییییییییییی هلن ^_____^
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان