امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(06-04-2014، 22:18)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:16)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:13)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بزار هنوز اینا باز شن :>>>>>>>>>>>>>>>>>

کی جلوتونو گرفته ؟!

باز شین:>>>>>>>>>>>>>>>>

آورین!
بعد ما شوما
بعد شوما آن ها!
انگار دارع اضافه میشه
ما علاقه ای نداریم باز شیم *-__-*

بسته بهتره *-_-*

واا نرین یهو!!

خخخخخخخخخخ!
اغا من خودم می خوام باز شم حالا خود دانید !!
آگهی
(06-04-2014، 22:19)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محرومیت شما فردا تغییر می کنه.
فعلا خدانگهدار همه. Heart
ما چی عموووو؟cry girl

خدافس عمووووو*^_^*
(06-04-2014، 22:19)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر اسپم حال می ده! Big Grin

والا همینجا هم شکلک بدی اخطار میدن:cool:
(06-04-2014، 22:17)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:14)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر خیلی نامردی..................UndecidedUndecidedUndecided
جان؟ Huh
صابر منKᏙ¥றᏙnUndecided
هستم ونمی دونم برای چی منو حدود5ماه ک تو لیست سیاهت گذاشتی و بعد نمی دونم براچی ب دلیل تبلیغات محروم شدم...........اخه بیا پیامامو چک کن ب خدا من تبلیغ نکردمSadSadSad
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 224گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 224
(06-04-2014، 22:04)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:00)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب الان که خوندم متوجه شدم.
محرومیت هر دوتون نصف می شه.
حالا دقیقا چقدر است؟
عمووووووووووووووcry girl
دلمو شیکوندیییییییییییییییییcry girl
ماچیی؟؟؟؟؟؟؟؟cry girl
متوجه منظور شما هم نشدم.
من که فعلا رفتم....
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir

وختی مدیر کل اسپم بده خدا ب داد کاربرا برسه :| !!
 سپاس شده توسط Wanton ، † αƖιєη †
(06-04-2014، 22:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:18)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:16)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 22:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی گوگولی خوبم((:
دارم میرم بکپم|:
فردا هم گورمو گم کنم مدرسه|:

زندگیت شبیه منه :| !!

پس مـآ چقد خوشبختیم|:
تو نیمه گمشده منی؟؟|=
لی لی لی لی
عروسیه
عروسی مرضی مبارکت باد
رو بوسی رو بوسی
میترا بارکت باد!
عرووس چقد تو ناز شدی ماشالله
مرشی یه داماد تناز شدی
ایشالله!
عروسی عروسی . . .

(06-04-2014، 22:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه روزیه!همه اومدن باز شنSleepy

=ااااااااااااااااااااااااااا

هلـن|:
عروسی چیه؟؟
خواهر دوقلومو پیدا کردمAngel

خخخخخخخخ
منحرفی در رگ هایه خونم دارع شروع به حرکت میکنه!

ای جان چه ذوق کرد /(^0^)\
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 224
 سپاس شده توسط _______ :| ، ~ No Name ~ ، SABER
(06-04-2014، 22:20)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محرومیت شما فردا تغییر می کنه.
فعلا خدانگهدار همه. Heart
ما چی عموووو؟cry girl

خدافس عمووووو*^_^*
تو کی هستی؟
خدافس ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: