امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(07-04-2014، 19:21)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی محل نمیدی ):

روژینا ؟ دلم برات تنگیده بحرف ))))))):
اهم :|
چطوری بحرفه آی کیو آخه !
حرف زدی ها ! :|

میدونم بآو ..
مزاح فرمودم فضا عوض شه (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
آگهی
(07-04-2014، 19:28)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:26)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:25)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:24)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونموقع14بودم
بی حجاب شم سنم پایینه سپاس دادی؟Angry

آخ یادم رفت الان میزنم.
لازم نکده صالح

دیگه زدم.
من اونجوری نیستما
الان خوشگل شدم کلا همه دخترا خوشگلن
تا وقتی که عروسی نکنن
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 277

روح رژی اینجا می باشد عزیزم رژی یه سپاس بدع بوسسس^_^

تا باور کنن تو اینجا هستی^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، இFATEMEHஇ ، ☆★ super star★☆
پارمیدا بهت میخوره اینجا 10.9 ساله باشی تا 14 Big Grin
چرا خالی میبندی عزیزم ؟AngelAngelAngel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(07-04-2014، 19:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دوستام رفتن ):

رژی هم محرومه ):

دیگع نمیتونم بمونم -___-

منم چغندرم

نیکی ):

خوبی؟

خعلی وقته حرف نزدیم
 سپاس شده توسط [ niki ]
(07-04-2014، 19:32)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:28)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:26)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:25)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:24)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونموقع14بودم
بی حجاب شم سنم پایینه سپاس دادی؟Angry

آخ یادم رفت الان میزنم.
لازم نکده صالح

دیگه زدم.
من اونجوری نیستما
الان خوشگل شدم کلا همه دخترا خوشگلن
تا وقتی که عروسی نکنن

میدونم.البته اولش فکر نمیکردم خودت باشی.
هـــوووم ||=
|:
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence
(07-04-2014، 19:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 19:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دوستام رفتن ):

رژی هم محرومه ):

دیگع نمیتونم بمونم -___-

منم چغندرم

نیکی ):

خوبی؟

خعلی وقته حرف نزدیم

بهله
کلاست رفته بالا مارو ریز میبینی
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
بابا گفتم بی حجابی سنمراکم میکنه
الانو ببینید میگید30سالمه میخواستم عکس امسالمو بزارم ولی چون تیکه میندازید دیه نه(مخصوصا وقتی صالح آف باشه میزارم)

احححححححح اخه چرا باید محروم باشه .............cry girl

دلم برا روژینا تنگیده خـداااااااااااااااااااااااااااااcry girlcry girlcry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان