امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(10-04-2014، 18:22)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:20)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی این پسره رو بگیره
میبندمش به فوش بعد دیگه نمیتونم جواب پس بدم -_-

واي اين دوباره اومد |:
اسم دارع -_-
جایی ک مال ماس نیازی ب خوش آمد گوییم نیس -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، MissLone
آگهی
(10-04-2014، 18:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـمو 5 روز چـیــه !؟
1 سـآل مـحروم کـُن راحـت شیــم -_- !
شما هنوز کارت پیش من گیره ها =))))
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ҐزاפــــҐ
(10-04-2014، 18:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:18)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:15)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:13)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:11)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام تغییر نام بدم.بهم بگین نخود هر آش.

والا دوزاریت کجه!
به خدا!
منظورشو نفهمیدی؟؟؟؟؟

فهمیدم.ولی چون همه"به جز یکی" بهم میگن نخود هر آش میخوام راحتشون کنم.
بجا این حرفا خودتو تغییر بده آدم عاقل!
چون همه بهت میگن نخود هر اش،دلیل نمیشه اینطوری کنی!
خنگ!
بجاش دیگه دخالت نکن!
یه خورده غرور داشته باش!
همه بهت چرتو پرت میگن!
من شخصا حالم ازت بهم میخوره!
رک میگما!
خداییش!

با اجازت غیرتو دارم.ولی من بر عکس تو ام.فوق العاده انتقاد پذیر و از انتقادت خوشم اومد.
نکنه میخواستی اینم نداشته باشی!
تو اصلن میدونی من انتقاد پذیرم یا نه که میگی بر عکس تو؟؟؟؟؟؟
اصلن تو منو میشناسی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سَلـــــام
 O__ o  gazale  O__ o
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 74
(10-04-2014، 18:25)...seleana gomz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــــآم

هعهعهعهیعیهعیهعیهیهع -_- ..
این آوآتـآری کـه الـان یو گـذاشتـتی وآســه وقــتی بود کـه من یـه ستـآره طلـایی کرفتــتم {:
من کلـا با تمام آوآتـآرامـ خـآطره دآرَمـ !
 سپاس شده توسط MONA-GH
(10-04-2014، 18:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر زنده باشی

کم نیـآری |:

بد نیاری

ن مـن بد نمیارم تو نگران من نباش |:

پ منم کم نمیارم تو نگران من نباش:|

من نگرانتــم :|
میترســم از دســت بری آخـه |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(10-04-2014، 18:26)ҐزاפــــҐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:22)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:20)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی این پسره رو بگیره
میبندمش به فوش بعد دیگه نمیتونم جواب پس بدم -_-

واي اين دوباره اومد |:
اسم دارع -_-
جایی ک مال ماس نیازی ب خوش آمد گوییم نیس -_-

شما كه اينجا رو مغزه همه جاي داري (:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(10-04-2014، 18:25)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه ب صالح نپرین؟
حدتونو بفهمین -ـ-
ایش

دستت درست.ببخشید من شما رو نمیشناسم.شما؟
(10-04-2014، 18:27) عَوツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 18:25)...seleana gomz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــــآم

هعهعهعهیعیهعیهعیهیهع -_- ..
این آوآتـآری کـه الـان یو گـذاشتـتی وآســه وقــتی بود کـه من یـه ستـآره  طلـایی کرفتــتم {:
من کلـا با تمام آوآتـآرامـ خـآطره دآرَمـ !

الآ عَوَض میشـه
 O__ o  gazale  O__ o
عن چُلوکیـده دیدین تـا حـالا!؟ |:

ب شُماها میگن عن چُلوکیـده -_- [!!]

غزاله خانوم عنو هرچی دستمالی ترش کُنی بوش بیشتر در میاد .. [!!]

اگه از همون اول چیزی نمیگُفتی دُرُس میشُد |:

با شُماهم بودم آقا عرفان -_-

و شُما ی تنهای بی ستاره : هروقت گُفتن عن بپر وسط بگو من :| ..

و اینک جُمله ی پایانی .. این در اگر دربند دارد در مانند در ماند .. [-_-]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 74
 سپاس شده توسط pink lady ، ҐزاפــــҐ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان