امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

آیتــیین ..
کیـف حـآلــک ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
آگهی
مرضي
برو ديگه قيتتو زدم خوب منم ديگه عين تو بدم |:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 87
 سپاس شده توسط Dead Silence
(10-04-2014، 19:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گُزارش منو داده بود !؟ |:
هیچـــی...مــن دارمـ...میبینــم..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-04-2014، 19:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:07)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا زیاد پارتی بازی میکنن و منم صد بار به اق صابر گفتم (:
اونم برخورد کرد باهاشون (:

كجاپارتي بازيه |:
اين عرفان به منم اخطار داد -_-

من کُلـی گفتـم !!!

یکی از مدیـرا ک خعللللی پارتی بازی میکنه اون یاروئـه ک اسمشم نمیتونم بگم -__-

اقا صابر هم گفت بهش تذکر جدی داده بود ...

ک راستم گفت {!}

میشـهـ بگــی کـی...؟!Sleepy

فــرزامـ...چـرا محرومـ شد..؟!):

هــــــــوووووووووووم ؟

باااااو همه به خودشون نگیرن تروقرعان >_<
من اصن شمارو نمیشناسم چ برسه بگم پارتی بازی میکنی یا ن ! (؛

(10-04-2014، 19:14)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضي

دروغ میگفتی دوسم داشتی منم تصمیم گرفتم دل به تو ندم (؛
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 19:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام پرییی جونم (: [!!]

نَ عرفان گُف که رد کرده -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 87
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ღSηow Princessღ
-_-پري خودتي ؟
نشناختم |:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 87
(10-04-2014، 19:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:07)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا زیاد پارتی بازی میکنن و منم صد بار به اق صابر گفتم (:
اونم برخورد کرد باهاشون (:

كجاپارتي بازيه |:

من کُلـی گفتـم !!!

ک راستم گفت {!}

هــــــــوووووووووووم ؟

(10-04-2014، 19:14)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضي

نـهـ.. تو اصــن نمیتونــی با مــن باشـی..در اون حَــد نیســی..|:

میخوامـ...همکـآرو بشناســم کـهـ عمـو صـآبر بهش پـ . خ داده!Angel
 سپاس شده توسط MONA-GH
(10-04-2014، 19:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:11)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم!

من 0___0

اگه این گُزارش داده که گُزارشاش قبول نی آقا |: ..

این خودش بدتر از منه -_- ای یک دومن با من پدرکُشتگی داره ..

درضمن مهدی شروع نکن |||:

مگه من چمه گزارشام قبول نی؟؟

من با تو پدر کشتگی دارم چون خودت خواستی!
(10-04-2014، 19:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كجاپارتي بازيه |:

من کُلـی گفتـم !!!

ک راستم گفت {!}

هــــــــوووووووووووم ؟

مرضي

نـهـ.. تو اصــن نمیتونــی با مــن باشـی..در اون حَــد نیســی..|:

میخوامـ...همکـآرو بشناســم کـهـ عمـو صـآبر بهش پـ . خ داده!Angel

تــو در حــده مـن نیستی عَی زم .. !

برعکس گفتــی (؛

دوس نــدارم بگم {!}
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(10-04-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام پرییی جونم (: [!!]

نَ عرفان گُف که رد کرده -_-
چِرت گفتـهـ..نمیشـهـ...|:

الان بیاد اینجا منـو جِــر میده!Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان