امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

بسـم الله ! همیـن کـآرای که باهـآم کـردی بـس نـی ؟؟ دیگـه ول کـن !! همـش ب خـآطـره کـآرای توعـه کـه دیگـه هیچکـس منـو ی ورشـم حسـآب نمیکنـه ! مهـم نـی حـآلـآ قبـل از رفتـنم واست تُپُل دارم |:
برو خوش باش !

[/quote]

من چی کار کردم باهات ؟؟؟

تو نبودی پش سرم چرت و پرت گفتی ؟ گفتی مرضیه به ایمان نظر داره ؟؟

اون کارت خیلی خوب بود ؟ منم واست تلافی کردم
[/quote]

مـن پشُته سـره تو حـرف نـزدم .. ن تـو ن سـره هیچگـسه دیگـه ای !! اونموقـه تو خـودتـم بودی .. !ولـی تو دقیقا بـد اینکـه مـن رفتـم اومـدی گفتـی مـن ب عـرفان نظـر دارم !
دقیقا بده اینکـه رفتـم !! حـآلـآ باز خوب شـد ک اومـدم وگـرنه مـَلوم نبـود چ فـآجـه ای میخـوآستی بـرام درست کنـی |:
|:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، MONA-GH
آگهی
تـارا قخری :| ؟؟
 سپاس شده توسط T A R A
(10-04-2014، 20:00)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مام تاتار cry2

مــُنا !! ):

فــاطمه خــوبی؟! *:

چرا نمياي -_-
منم كمك Magical Girl ميكنم باهم بكنيم تو دهنت |:

o_O
من خودمو بازنشسته کردم |:
دوره دوره ی جووناس |:
 سپاس شده توسط Magical Girl
مگه100سالته امیر؟Undecided
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 97

عه،من دسم بشکنه دس رو دوسم بلند کنم ، اون تارا *^_^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A
مونا تو هم قخری :| ؟؟
(10-04-2014، 20:04)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:02)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:00)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین >.<
تاراع>.<
ملینا>.<
موناع>.<
زود بم سلام کنید ببینم :| !! زود >.<

سلـآم گلـی ^ـــ^

عاخرین ^-^
خوبی (: ؟؟

میسی عـزیزم شمـآ خوبی ؟؟

پـآرمیـدا شمـآ لدفـن جیزی نگـو .. لـدفن |:
|:
نقل قول: مـن پشُته سـره تو حـرف نـزدم .. ن تـو ن سـره هیچگـسه دیگـه ای !! اونموقـه تو خـودتـم بودی .. !ولـی تو دقیقا بـد اینکـه مـن رفتـم اومـدی گفتـی مـن ب عـرفان نظـر دارم !
دقیقا بده اینکـه رفتـم !! حـآلـآ باز خوب شـد ک اومـدم وگـرنه مـَلوم نبـود چ فـآجـه ای میخـوآستی بـرام درست کنـی |:

هـــــــع ..

مهم اینه ک همون موقعی گفتی ک ایمان هم بود ..

میدونی ی چیزی به اسمه آبرو هست ؟؟

میدونی تهمــت زدن چقـد بده ؟؟

میــدونی ؟؟

من فقط به ایمان گفتم با حرفات حال میکنم و تو برگشتی گفتی ایمان ؛ مرضیه بت نظر داره !!!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
اصن من رفتم :|

خدافس -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
همه قهرن روز قهری تسلیتUndecided
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 97

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان