امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

په100سالته فک کنم200سالتهBig Grin

ایسان رف چون فک کرد نقش ادم بده رو دارهSad
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 99

سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(10-04-2014، 20:06)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـارا قخری :| ؟؟
نــه بــاو!
نــتم |:

(10-04-2014، 20:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه،من دسم بشکنه دس رو دوسم بلند کنم ، اون تارا *^_^*

**: Xx:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Magical Girl
(10-04-2014، 20:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـونا فقد خواستی جو رو متشنج کنی همین !
من هیچوقت به تو نگفتم اونطوری ! بعد برمیگردی میگی خیلی پرویی !!
واقعا براتون متاسفم ..

پس چي گفتي -_-

خوب اگه چیزی گفتم بگو دیگه چرا چیزی نمیگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باشه
ميگم
اصلان عكس ميگيرم |:
البته فك كنم حذفش كردم
خيلي پرويي برا دختر مردم حرف مفت درمياري ..
(10-04-2014، 20:12)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مـن پشُته سـره تو حـرف نـزدم .. ن تـو ن سـره هیچگـسه دیگـه ای !! اونموقـه تو خـودتـم بودی .. !ولـی تو دقیقا بـد اینکـه مـن رفتـم اومـدی گفتـی مـن ب عـرفان نظـر دارم !
دقیقا بده اینکـه رفتـم !! حـآلـآ باز خوب شـد ک اومـدم وگـرنه مـَلوم نبـود چ فـآجـه ای میخـوآستی بـرام درست کنـی |:

هـــــــع ..

مهم اینه ک همون موقعی گفتی ک ایمان هم بود ..

میدونی ی چیزی به اسمه آبرو هست ؟؟

میدونی تهمــت زدن چقـد بده ؟؟

میــدونی ؟؟

من فقط به ایمان گفتم با حرفات حال میکنم و تو برگشتی گفتی ایمان ؛ مرضیه بت نظر داره !!!

مـن بـش غیـره مسقیـم گفتـم کـه کسـی نفهمـه .. دیدی کـه حتـی خودشـم نفهمیـد !!
دقیقا اینـو خوب اومـدی !! باز اونموقه تعـداد کـم بود ! تو زمـآنی که اون حـرفو زدی منـو داغـون کـردی ! حتـی مجبـورم کـردی ک جونه مامانمو قسـم بخـورم !! ببیـن اصـن میـدونـی چیـه ؟؟ مـن شخصیتـی کـه دارمو الکـی و همینجـوری نمیشکـونم !! مـن ک نمیـدونم و قضـآوتـی هـم نمیکنـم و فقـط خـدا میـدونه ک چ حـرفایی پُش سـرم زدی !!

غیمستقیم گفتم چیه ؟ الانم داری حرف خودتو میزنی ! من هیچکیو دوس ندارم ن تو دنیایه

واقعی نه تو مجازی ...

اون موقع ک من گفتم داشتیم شـوخی میکردیم اون موقع تعداد زیاد بود بنظرت ؟

ساعت 2 نصفه شب فقط منو و تو و ملیتا و عرفان بودیم !

خودم بعدش چی گفتم ؟

انصافا قضاوت کن فاطمه !!

گفتم شوخی کردم فاطمه ناراحت نشو .. !

تـو جدی گرفتی همه چیو ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 20:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان رف چون فک کرد نقش ادم بده رو دارهSad

حــق داره !! |:
وقــتی مــجبوره بــا یه ســری افــراده عــُقده ای که ادعــای شــاخ بــودنو مــیکنن ســرو کــله مــیزنه هــمین مــیشه!! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، # αпGεʟ ، இFATEMEHஇ
(10-04-2014، 20:15)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا براتون متاسفم ..

پس چي گفتي -_-

باشه
ميگم
اصلان عكس ميگيرم |:
البته فك كنم حذفش كردم

دخدر مردم نباید واس من حرف مفت دربیاره ک منم در نیارم .. اوکی !؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
من برم |:
فاطمه شارژ ندارم ميخوام زنگت بزنم چيكاركنم؟
تاتار دوسمت دارم ^_^
ميخراع ^_^ماه ي قوربونت بشم
باي

(10-04-2014، 20:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:15)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا براتون متاسفم ..

پس چي گفتي -_-

باشه
ميگم
اصلان عكس ميگيرم |:
البته فك كنم حذفش كردم

دخدر مردم نباید واس من حرف مفت دربیاره ک منم در نیارم .. اوکی !؟

معلومه تازه منظرش يه چيز ديگه بود..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، T A R A
(10-04-2014، 20:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:12)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مـن پشُته سـره تو حـرف نـزدم .. ن تـو ن سـره هیچگـسه دیگـه ای !! اونموقـه تو خـودتـم بودی .. !ولـی تو دقیقا بـد اینکـه مـن رفتـم اومـدی گفتـی مـن ب عـرفان نظـر دارم !
دقیقا بده اینکـه رفتـم !! حـآلـآ باز خوب شـد ک اومـدم وگـرنه مـَلوم نبـود چ فـآجـه ای میخـوآستی بـرام درست کنـی |:

هـــــــع ..

مهم اینه ک همون موقعی گفتی ک ایمان هم بود ..

میدونی ی چیزی به اسمه آبرو هست ؟؟

میدونی تهمــت زدن چقـد بده ؟؟

میــدونی ؟؟

من فقط به ایمان گفتم با حرفات حال میکنم و تو برگشتی گفتی ایمان ؛ مرضیه بت نظر داره !!!

مـن بـش غیـره مسقیـم گفتـم کـه کسـی نفهمـه .. دیدی کـه حتـی خودشـم نفهمیـد !!
دقیقا اینـو خوب اومـدی !! باز اونموقه تعـداد کـم بود ! تو زمـآنی که اون حـرفو زدی منـو داغـون کـردی ! حتـی مجبـورم کـردی ک جونه مامانمو قسـم بخـورم !! ببیـن اصـن میـدونـی چیـه ؟؟ مـن شخصیتـی کـه دارمو الکـی و همینجـوری نمیشکـونم !! مـن ک نمیـدونم و قضـآوتـی هـم نمیکنـم و فقـط خـدا میـدونه ک چ حـرفایی پُش سـرم زدی !!

غیمستقیم گفتم چیه ؟ الانم داری حرف خودتو میزنی ! من هیچکیو دوس ندارم ن تو دنیایه

واقعی نه تو مجازی ...

اون موقع ک من گفتم داشتیم شـوخی میکردیم اون موقع تعداد زیاد بود بنظرت ؟

ساعت 2 نصفه شب فقط منو و تو و ملیتا و عرفان بودیم !

خودم بعدش چی گفتم ؟

انصافا قضاوت کن فاطمه !!

گفتم شوخی کردم فاطمه ناراحت نشو .. !

تـو جدی گرفتی همه چیو ...

نـه کـه مـن داشتـم اینـآرو جـدی میگفتـم ؟! مـن راجبـه هیچـی قضـآوت نمیکنـم ! بـدشـم اونموقـه متینو نسیمم بـودن !! هـع .. خیلی جـالبه ! دلـم واسـه هـرکی ک باتو درافتـاده مخصوصا آیسـآن میـسوزه !!
شـب خـوش |:
|:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، T A R A
بخواتر فاطمه همه چيزو تموم ميكنم چون ميترسه برراش بازم حرف درس كني..
خدافص
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، # αпGεʟ
بـآشــ, مــن آدم بــده شــومــآ خــوب .. !

فآطمــه

مــونـآ

تـآرآ ..

هیچ وقــت زود قضـآوت نکنــید ... هیــچوقت ...

خــدآفــس ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان