امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 17:43)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:40)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:38)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـوهـرای امـروزی هـم 7 8 10 تـآ میـرن زن میگـیرن دُشـوآریم نـدارن .. والـآ !!

چقـد آفتـآبه خـوشگلـیه امـروز ^ـــ^

هومم:|

هیــــم |:
فاطمه خوبی؟

ستـآره تو خـوبی ؟ ^ـــ^

ارع^_^
خیلی^_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 215

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
سارا عشقم

:|
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(11-04-2014، 17:43)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانى، از روان‌پزشک پرسیدم
شما چطور می‌فهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟
روان‌پزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب می‌کنیم و یک قاشق چایخورى،
یک فنجان و یک سطل جلوى بیمار می‌گذاریم و از او می‌خواهیم که وان را خالى کند.
من گفتم: آهان ! فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون بزرگ‌تر است.
روان‌پزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زیر آب وان را بر می‌دارد.
شما می‌خواهید تخت‌تان کنار پنجره باشد یا کنا در ؟

ایــن تآپیکـه مـن بـــود >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ<

دیـه مشـتری جـَم نمیشـه (((:
|:
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(11-04-2014، 17:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Directioner girl' pid='1777603' dateline='1397226161']
بـه جـز 3ـپـاس دادن کـاربـرد دیـگـه ای هـم داری عـایـا آقـای اِی؟!

مشکلی هس?.___.
نـقـش بیخودی داری!
شـایدم اَ بـودن من اینجا ناراحتی
عزت زیاد!

نع نیستم|:
دعوا داری?
تـو مـث اینکه داری!|:

ندارم!
کی دیدی من تو اینجا دعوا کنم?!-__-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ
صدای زنگ تلفن – دخترک گوشی رو بر میداره

سلام . کیه؟

سلام دختر خوشگلم منم بابایی! مامانی خونه است؟ گوشی رو بده بهش!

نمیشه!

چرا؟

چون با عمو حسن رفتن تو اطاق خواب طبقه بالا در رو هم رو خودشون بستن!

سکوت

بابایی ما که عمو حسن نداریم!

چرا داریم. الآن پیش مامانه.

ببین عزیزم. اینکاری که میگم بکن. برو بزن به در و بگو بابا اومده خونه!

چشم بابا

چند دقیقه بعد

بابا جون گفتم.

خوب چی شد؟

هیچی. همینکه گفتم یهو صدای جیغ مامانم اومد بعد با عجله از اطاق اومد بیرون همینطور که از پله ها میدوید هول شد پاش سر خورد با کله اومد پایین. نمیدونم چرا تکون نمیخوره دیگه !!؟

خوب عمو حسن چی؟

عمو حسن از پنجره پرید توی استخر. ولی پریروز آب استخر رو خودت خالی کرده بودی یک صدای بامزه ای داد نگو! هنوز همونتو خوابیده!

؟ کدوم استخر؟ ببینم مگه شماره ****۰۹۱۲ نیست؟

نه!

ببخشین مثل اینکه اشتباه گرفتمConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Magical Girl ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:45)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
اسم منو از کجا میدونی|:
من تو تشخیص هویت تو موندم|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻥ ﭘﺴﺮﺍ .

:
.

:
.
.

.

.
.

.
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﻤﻤﻮﻥ ﺍﺯ ﺩﻡ ﺧﻮﺷﮕﻠﯿﻢ
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(11-04-2014، 17:42)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآرآ ^__^

اهـورآ چـتـه ؟؟ !

بـتـمـرگ فـآطـی ..

بـاو بـچـه بـازی در نـیـآر دگ ..

چیزیم نی..!
سلام
من تو رو میشناسم !!

(11-04-2014، 17:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب|:
یه چیزیت هس امرو|:

ن خوبم!
داشتم دکمه سپاس رو امتحان میکردمBig Grin
اخه هی بهم میریزه!
یه نفر که خوبع من دارم خاب میبینم |:
خخخخ(:
یهسوال |:
روغن فامیلا با بهار  چه فرقی دارع|:
اهه خو بهار نداشت فامیلا گرفتم  دوساعت مامانم سرم غر زد >__<  روغن سرخ کردنی سرخ کردنیه دیه>__<
فامیلا همش فامیلاهارو میاره تو خونه ..
بهار همیشه بهار میاره تو خونه ..
مامانت هم حتما حوصله فامیل نداره ..

مهتاب چه سوالایی میپرسی!
(:
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه جـز 3ـپـاس دادن کـاربـرد دیـگـه ای هـم داری عـایـا آقـای اِی؟!

مشکلی هس?.___.
نـقـش بیخودی داری!
شـایدم اَ بـودن من اینجا ناراحتی
عزت زیاد!

نع نیستم|:
دعوا داری?
تـو مـث اینکه داری!|:
ندارم!
کی دیدی من تو اینجا دعوا کنم?!-__-
شـایـد بـخـوای بـاهـام تـو پ.خ دعـوا کـنـی!

حـالـت خـوش نـی !! 90 درصـد حدسم درسته واس چیه!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان