امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

پرسپوليس بورد ؟‌(:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 236
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
آگهی
(11-04-2014، 19:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گودزیلا پنبه |:

خواهرت از دست تو چی میکشه اهورا [:

دقیقا!
پـــــــــــــــــــــــــرسپولیــــــــــــــــس بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد (((((((((((((((((((:
|:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، MONA-GH ، Magical Girl
(11-04-2014، 19:26)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـــــَـریآ ♥
مـَـن کـه گذآشـتـم تو لیـست ..
خ ای کـه فرسآد بودی رو خوندم *^_^*

صبا من نورام *^_^*
(11-04-2014، 19:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استــآر..؟!

جدیدا اسمم شدع استار نع؟
خوب مهم نی خوبی عزیزم ^_^

چرا ناراحتی؟
میشهـ ستاره دیگـهـDodgy

چرا خوشحال باشـم.؟!

(11-04-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه،خودم میدونم ..

بعداً خودتو میزنــی به اون راه..؟!Angel

هیسسسس،پری .. میفهمه ها ! .. >_<

پرسپولیس نایب قهــرمـآ ن شُد...بسوزیـد همتونـ..!Angel

اومم ســآرا چیزه...خب..مــن چیکار میتونــم بکنــم..؟!kaffe2
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Magical Girl
س.ل.آ.م
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 236
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MONA-GH
(11-04-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطــی هسـی ؟؟ ..
بیـآ بحـرف دیــع ..
مـن؟!
نـه هستم نـه نیستم!!
قـطـع و وصـلـم|:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ♥h@di$♥
(11-04-2014، 19:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استــآر..؟!

جدیدا اسمم شدع استار نع؟
خوب مهم نی خوبی عزیزم ^_^

چرا ناراحتی؟
میشهـ ستاره دیگـهـDodgy

چرا خوشحال باشـم.؟!

(11-04-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه،خودم میدونم ..

بعداً خودتو میزنــی به اون راه..؟!Angel

هیسسسس،پری .. میفهمه ها ! .. >_<
چی میگین شماها؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Magical Girl
(11-04-2014، 19:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گودزیلا پنبه |:

الان که بهش فک میکنم!
دلم براش میسوزه..
اخی!
Big Grin
(11-04-2014، 19:27)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گودزیلا پنبه |:

دقیقا!

ینی خوش بحالش داداش داره نه مث من بدبخت در آرزوی داداش باشه |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان