امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 19:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـوری تو لیستمی ولی من تـو لیستت نیستم .. |: ..

اهوری!
میزارمت(:

پـس چـی بگــم ؟ |:

بگــم هـوری ؟ ||||||||||:

فرق نداره!
هرچی دوس داری بگو(:

هیـــییییم ^__-

اهوری و هوری خـوبـع (:

بـآورت میشــه تـآ الان فک میکردم اهـورا اسمــع دخــرع ||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط pink lady ، # αпGεʟ
آگهی
(11-04-2014، 19:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:34)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی..خوبی؟؟؟چخبر؟؟؟
______
سلام اهورا...خوبی هوریا؟؟چخبر؟؟چیکارمیکنی؟؟

خوبم
سلامتی
هیچی
خوبی?
چخبر?
چیکا میکنی?
آره....خبرسلامتی...درس میخونم -___-
دیروز از ساعت7:30صبح تا12:30کلاس فوق برنامه داشتم...!
بعد صبح کله سحر ساعت6:45دیقه بیدارشدم..آماده شدم رفتم...
بعد ظهربعد از اینکه زنگ زدم با موبایل به رامین که بیاد دنبالم....خیلی شیک و مجلسی20دیقه موندم منتظر..البت نصفه بچهاموندن..چون قرار بود داداشاشون بیان دنبالشون...
هیچی دیگه ماهم از فرصت استفاده کردیم هندزهامون تو گوشامون آهنگ گوش میدادیمBig Grin
یه چندتا پسرم هی دورمیخوردن...بعد یکم اونورترمون واستادن..ماهم شعرمعروفمونو براشون خوندیم..
ازآسمون داره میاد یه دسته هوری...همشون کاکل به سرگوگولی مگولیBig Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 241
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(11-04-2014، 19:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوری!
میزارمت(:

اهوریت تو حلقم !

تو حلقت جـآ نمیشــه کیانی -_- |:

جا شد عزیزم،الان تو معدمه(:
کیانی نع کیــــآ!
البته بهتره بگی کیانا خانوم!
احترام من جای خود دارد!
زیادی پسر خاله شدی!
(11-04-2014، 19:42)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوری!
میزارمت(:

پـس چـی بگــم ؟ |:

دهنت وا نمیشه بگی اهواع؟؟؟؟؟
بگو اهوراع!
یه خط ازش بنویسی ،یاد میگیری!
اوهوم!
دیگه نبینما!
فوقش اینه که بگی اهورا جون!
اینم از سرت زیاده!

خــدآ شفـآت بــدع ^__^

دوس دارم هر چی عشقم میکشه بگم به شما ربطی نداره خوشتیپ =)

تــورو سنـنه ؟ کی هستـی ؟ شـوهرته ؟ =)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، # αпGεʟ
(11-04-2014، 19:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوری!
میزارمت(:

پـس چـی بگــم ؟ |:

فرق نداره!
هرچی دوس داری بگو(:

هیـــییییم ^__-

اهوری و هوری خـوبـع (:

افتخــار نـکن این از رو خـنگیـته|:
یکی با من حرف بزنه |:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(11-04-2014، 19:45)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوری!
میزارمت(:

اهوریت تو حلقم !

تو حلقت جـآ نمیشــه کیانی -_- |:

جا شد عزیزم،الان تو معدمه(:
کیانی نع کیــــآ!
البته بهتره بگی کیانا خانوم!
احترام من جای خود دارد!
زیادی پسر خاله شدی!

من نخوام بت احترام بزارم باید کیو ببینم ؟ -__-
خداروزیتو جایه دیگه حوالـه کنه اشتب اومدی عی زم ..
درضمن یاد بگیر خیت نشی =)
به دخترا میگن دختر خاله نه پسر خاله !!! =)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
عه!
حالا بحث نکنین سر اسم من!
بیخیال آسا(:
مهم نیس...
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(11-04-2014، 19:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:42)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوری!
میزارمت(:

پـس چـی بگــم ؟ |:

دهنت وا نمیشه بگی اهواع؟؟؟؟؟
بگو اهوراع!
یه خط ازش بنویسی ،یاد میگیری!
اوهوم!
دیگه نبینما!
فوقش اینه که بگی اهورا جون!
اینم از سرت زیاده!

خــدآ شفـآت بــدع ^__^

دوس دارم هر چی عشقم میکشه بگم به شما ربطی نداره خوشتیپ =)

تــورو سنـنه ؟ کی هستـی ؟ شـوهرته ؟ =)

خدارو شکر سلامتیم،به دعا نیاز نداریم عیزم!
به عشقت بگو اینقدر نکشه،کش میاد!
عاره من خوشتیپم به کوری چشم شما!
من خواهرشم،هرکسشم،تو کیشی؟
(11-04-2014، 19:47)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوری!
میزارمت(:

پـس چـی بگــم ؟ |:

فرق نداره!
هرچی دوس داری بگو(:

هیـــییییم ^__-

اهوری و هوری خـوبـع (:

افتخــار نـکن این از رو خـنگیـته|:

تو هم در همون حد خنگ هستی ک نمیدونی راهش چیه (؛

برای جلب توجه راه هایه دیگ هم هس (؛

خـواسی بت یاد میدم (؛
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان