امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 22:43)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوام آواتارمو عوض کنم :|

اما نمی تونم از تیلور بگذرم *-_-*

سبک لباس پـوشیدن تیلور رو دوس ندارم|:

ولی توی مراسم ها لباساش خوشگله

خیلی هم تو کارش موفقه

از همه نظر کامله و من بهش حسودیم میشه._.
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(11-04-2014، 22:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـادن سلـام (: [!!]

پـارسا سلـام [!!]

سـارا دُعا میکنم ، من ریاضی دارم /: [!!]

ستـاره بیا بریم برا من خاستگاریش آدرسشونم گرفتم -_- [!!]

باوشع بریم ^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 261

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سکوت سلام فک کردم دیده نمیشم خخخخخخخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
برا منم دعا کنین :/ امتحان راضی دارم هیچم نخوندم ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺗﻮ ﺗﺨﺖ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﺯﻧﻪ ﺑﻪ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﮔﻔﺖ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭ ﺑﺨﻮﺭﻡ

ﺗﻮ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﯿﻦ ﺑﻮﺩ ﺑﭽﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺑﺒﯿﻨﻢ

ﯾﻪ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻫﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﺏ ﮐﺸﺘﯽ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺑﺎ ﺑﭽﺶ ﺑﺎﺯﻡ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺑﻪ ﻗﺼﻪ

ﺑﺮﺍﺵ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻓﺎﯾﺪﯼ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺷﯿﺮﺵ ﺩﺍﺩﻥ ﺧﺮﺳﻮﺍﺭﯾﺶ ﺩﺍﺩﻥ ﻣﺎﺭﭘﻠﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ...

ﺑﺎﺯﻡ ﺩﯾﻮﺱ ﻧﺨﻮﺍﺑﯿﺪ ﺩﯾﮓ ﺍﺧﺮﺳﺮ ﻗﺮﺹ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺩﺍﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﭽﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﺧﺎﺑﯿﺪ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ ﺭﻓﺘﻦ ﺗﻮ ﺗﺨﺖ ﺯﻧﻪ ﺏ ﻣﺮﺩﻩ ﮔﻔﺖ

ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﻣﺮﺩ ﻫﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮐﺮﺩ ﺯﯾﺮ ﺗﺨﺖ ﺩﻭﺗﺎ ﭼﯿﭙﺲ ﻣﺰﻣﺰ ﺩﺭ ﺍﻭﺭﺩ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻥ

ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺑﻌﺪﺵ ﺗﺎ ﺻﺐ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﻫﻤﺶ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺧﺎﮎ ﺑﺮﺳﺮﯼ ﺑﺎﺵ .

ﻧﮑﺘﻪ ﯼ ﺍﺧﻼﻗﯽ : ﭼﯿﭙﺲ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﻣﻀﺮ ﺍﺳﺖ -_- [!!] هوممممم مُنحرف خاک تُ سریه آشغال دونیه .. برو انگل جامعـه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 261
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉ ، pink lady ، Magical Girl ، Blązing~Ŝtąr
(11-04-2014، 22:46)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـضـات خودته؟!ترسناکی|:
 سپاس شده توسط pink lady
تیلور هس دوس پسر چینج میکنه برا هرکودومم ی اهنگ میده بیرون ،_،
مزخرفه ،_،

من برا همهههه ی دانش اموزای ایران امشب دعا میکنم،چون میدونم بد دردیه :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
سلام آیسان : )
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-04-2014، 22:46)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع من رو نمیشناسی!؟ (:

(11-04-2014، 22:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشع بریم ^_^

من چطورم خُشگل شُدم!؟ ^_^

الـان بریم |: ؟!

(11-04-2014، 22:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان : )

خوبی!؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 261
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 22:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـضـات خودته؟!ترسناکی|:
کجام ترسناکه؟crying :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان