امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 22:47)یه مشت الاف بیکار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الاف بیکار بی این میگن

فردا پس فردا چه هرزه ای میخواد در بیاد این

خخخخخخخخخخخخخ

اصن مـا بَـد شُما خوب [!!]

شسما با کار .. ما بیکار ..

زندگیتـو بُکن تورو ب من سَنَنـه!؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 262
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
سکوت کی هستی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 262
(11-04-2014، 22:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:46)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت سلام فک کردم دیده نمیشم خخخخخخخ

هع من رو نمیشناسی!؟ (:

(11-04-2014، 22:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشع بریم ^_^

من چطورم خُشگل شُدم!؟ ^_^

الـان بریم |: ؟!

(11-04-2014، 22:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان : )

خوبی!؟ (:
خیلی^_^

الان خواب نیس؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خوب نیسم آیسان : (

تو چی ؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-04-2014، 22:48)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:46)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت سلام فک کردم دیده نمیشم خخخخخخخ
امـضـات خودته؟!ترسناکی|:
کجام ترسناکه؟crying :|
اخـمـات-_- |:
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 22:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:43)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوام آواتارمو عوض کنم :|

اما نمی تونم از تیلور بگذرم *-_-*

سبک لباس پـوشیدن تیلور رو دوس ندارم|:

ولی توی مراسم ها لباساش خوشگله

خیلی هم تو کارش موفقه

از همه نظر کامله و من بهش حسودیم میشه._.
بایدم حسودیت بشه *-_-*
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اخم نکردم ک Dodgy
زخمایی ک من خوردم اگ تو خورده بودی الان ب ا این ک صورتت اینجری بشه خودکشی کرده بودی خخخ

البته خودمم کردم Dodgy
خدافض من برم بخوابم |:

ایشاالله همتون امتحاناتون رو خوب بگیریدهومم:|
^__^

سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، GαяBagє Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
اوففف ..
خیلی میترسم گند بزنم :/
بآی همه ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، GαяBagє Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(11-04-2014، 22:53)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض من برم بخوابم |:

ایشاالله همتون امتحاناتون رو خوب بگیریدهومم:|
بای :|

ایشاالله ^_^
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان