امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(12-04-2014، 15:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوم ..

خ مـن ایـنـجـآ غـریـبـه ام !!

فـظ ..

مهری :\
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(12-04-2014، 15:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوم ..

فـظ ..

هووووووووووووووم!
پس من اینجا چه کارم هون ؟؟! :|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 285
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

هـوم ..

فـظ ..
خخخخخخخ منم همینطورSad
(12-04-2014، 15:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:05).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو با من حرف نزن!
هه مهشید....Smile

هــوم رهی ؟! (;

سلم نوری فشفشه !
ببخشش(:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(12-04-2014، 15:07)ρåяįα... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خیلی بیشعوری خیلیAngry

من رفتم عنتربزباتم قهرمcrying

پووووووووف!
شاس جونم ناراحت نشوع
شوخی کردم باو! :|
نروع دیه! Angel
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

هـوم ..

فـظ ..

مهراوه کجا؟ -_-

(12-04-2014، 15:07).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید یه دفعه ای رفتم سلام .__.
سلآم ^.^...هه

سفارش منو گذاشتی؟ -_-
(12-04-2014، 15:08)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوم ..

فـظ ..
خخخخخخخ منم همینطورSad

بشینید سر جاتون >_________<
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(12-04-2014، 15:07)ρåяįα... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خیلی بیشعوری خیلیAngry

من رفتم عنتربزباتم قهرمcrying
زشته(:

هـوم ..

فـظ ..

مامان بزرگ مهرآوع! Angel
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-04-2014، 15:08).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:05).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو با من حرف نزن!
هه مهشید....Smile

هــوم رهی ؟! (;

سلم نوری فشفشه !
ببخشش(:

میخوام ولی نمیشع !
شوعور نداره !
میدونی چن وخته مارو ول کرده رفته ؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان