امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

نقل قول: بعضی اوقات بدم میاد ازت منظورم از اخلاقت هوممم یه طوری میشع کع من هم اعصابم بهم میریزع-_-
ولی کلا دختر بی جنبه ایی نیستی اخلاقت یک خوردع بد میشع -_-

نمیدونم ولم کن تازع یادت اومدع میگی هان؟-_-

آره سـتـی مشکلم هـمـینه یهو میزنم به سیم آخـر

هیچی نمیفهمم فقد میخوام بقیه رو از خودم دور کنم

واسم فرق نمیکنه که کی باشه

احساس میکنم بـا ایـن اخـلـاق گندم بـه یه نفر خیلی ضربه زدم به خیلیا

به زهرا!! با تو بد رفتار کردم! با کسایی که واقعا واسم مهمن
 سپاس شده توسط pink lady ، Mïņ̃†êR ، "K!nd~G!Яl" ، † αƖιєη †
آگهی
(15-04-2014، 12:31)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:29)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:26)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:24)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:15)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااع؟؟؟؟

چراع؟؟؟

دعوا ناموسي بود؟؟؟؟Tongue
تو خیابون مدرسه هم زدیمش جوری بود که 5 6 تا معلمامون با مدیر معاون اومد جدا کرد

به دوستم گیر داد بعدش چوب دراورد بعدش به من فحش داد که قبرشو کند

صحنه ی باحالش اونجا بود که چوبو شکستیم یکی من یکی اون فر دادیم توماشینش وشیشش خرد شد

هيع...........Undecided

حميد الان خوبي؟؟؟؟

سالمي؟؟؟؟؟Undecided

چی شده؟

من چیزیم نشد ولی اون یارو ترکید

چي چي شده؟

خو خوبه!!Tongue

چی شد که تصادف کردی؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(15-04-2014، 12:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آق امــیر-_- اَه [!!]
ایـــششش [ >_< ] ||:

0_0

چرا ایـــــش |: ؟

(15-04-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خـآنـومـت چ خبـر ؟ سلـآم بـرسـون بـِـش ..:499:

مـــگه میــدونی کیــه ؟ ((((:

اگـه تـو خـروسی مـآ شـآه خـروسیم ||:

منو دس کم گرفتـی !!Angel

بعلـــ, میــدونم ^_^

هوومـــــــــــــــ کــیه ؟ (((:
تو خروس نیستی توله مرغی ((((:

تــو جمـع بگــم اسمـشو {{؟}} (:
اگـه من تـولـ, موغ بـآشــم تـو هم پسر خـآلمی دیــ, پس میشی تـولـ, مـرغ مذکـر |:

نــــع بـــآو نمیــخواد |:
باشه من توله مرغ ولی پدرتم جوجه اردک زشته =)))
 سپاس شده توسط Dead Silence
سلام.
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
(15-04-2014، 12:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:31)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا متوجه نمیشم.اشتباه نگرفتی؟

بـــــآشه بابا من اشتباه گرفتم |: ولی اینا رو به یکی ک**ل بگو که باور کنه |:
آقا من تاحالا تو عمرمم باتو حرف نزدم چرا گیر میدی؟

بـــــآوشــه بآو من خر |:
وولــش |:

چند سالتع اقا؟!!!

یــــــو ؟ |:
 سپاس شده توسط pink lady
(15-04-2014، 12:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:27)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلوُمُن علیکم حاج خانوما
فــآطــو ^_^
تو هم تویه همون اجرایه تو کیش حامد آهنگی بودی ؟! |:

تو اجرآش تو کیش نبودم
ولی برنامه شو تو فلش برام ریختن آوردنBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-04-2014، 12:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بعضی اوقات بدم میاد ازت منظورم از اخلاقت هوممم یه طوری میشع کع من هم اعصابم بهم میریزع-_-
ولی کلا دختر بی جنبه ایی نیستی اخلاقت یک خوردع بد میشع -_-

نمیدونم ولم کن تازع یادت اومدع میگی هان؟-_-

آره سـتـی مشکلم هـمـینه یهو میزنم به سیم آخـر

هیچی نمیفهمم فقد میخوام بقیه رو از خودم دور کنم

واسم فرق نمیکنه که کی باشه

احساس میکنم بـا ایـن اخـلـاق گندم بـه یه نفر خیلی ضربه زدم به خیلیا

به زهرا!! با تو بد رفتار کردم! با کسایی که واقعا واسم مهمن

افرین افرین یه بار باهام همین کارو کردی نه یه بار خیلی باهام این کارو کردی میخواستم پدرتو دربیارم بزنم خوردت کنم سرتو بکوبونم به دیوار خیلی وحشی میشی بعضی اوقات هومم حقیقت!!!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 18

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
رآســتــی ..! /:
هـــُـــلــُـــو ... !! {:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(15-04-2014، 12:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_0

چرا ایـــــش |: ؟

مـــگه میــدونی کیــه ؟ ((((:

اگـه تـو خـروسی مـآ شـآه خـروسیم ||:

منو دس کم گرفتـی !!Angel

بعلـــ, میــدونم ^_^

هوومـــــــــــــــ کــیه ؟ (((:
تو خروس نیستی توله مرغی ((((:

تــو جمـع بگــم اسمـشو {{؟}} (:
اگـه من تـولـ, موغ بـآشــم تـو هم پسر خـآلمی دیــ, پس میشی تـولـ, مـرغ مذکـر |:

نــــع بـــآو نمیــخواد |:
باشه من توله مرغ ولی پدرتم جوجه اردک زشته =)))

اگـ, خـواسـی میگـمـآ ؛ تارفـ نکــن |:

اونـطوری شـوهـر خـآلم کـ, بـابـآیـ, تـوئـ, نـژآدشـ چیــ, ؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(15-04-2014، 12:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:27)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلوُمُن علیکم حاج خانوما
فــآطــو ^_^
تو هم تویه همون اجرایه تو کیش حامد آهنگی بودی ؟! |:
سلام دخی خوبی؟خوشی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 18
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان